Happy People
Rodrigo Nehme și-a cerut iubita în căsătorie. Cum i-a adresat actorul din Rebelde marea întrebare

Publicat pe 17.02.2021 la 16:39. Actualizat pe 17.02.2021 la 16:52

Cuoscutul actor Rodrigo Nehme și-a luat inima în dinți și a făcut marele pas! Actorul din Rebelede și-a cerut iubita în căsătorie, chiar de ziua îndrăgostiților. Momentul special a fost postat pe pagina sa de socializare.

Rodrigo Nehme și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit.

Instagram

Au trecut mai bine de un deceniu de când trupa RBD era în vogă și făcea furori pe plan internațional. Inclusiv la noi în țară, serialul a avut mare succes. Rodrigo Nehme nu a fost membru al band-ului, însă s-a făcut cunoscut și remarcat prin prisma rolului lui Nicolás "Nico" Huber.

Acesta era un băiat evreu, îndrăgostit până peste cap de Lupita. Părinții lui nu erau deloc de acord cu relația și puneau presiune ca ei doi să își încheie socotelile, pe motiv de religie.

Problema principală era, de fapt că, tatăl lui Nico îi aranjase nunta cu fiica unui prieten, om de afacei foarte bogat, care l-ar fi putut salva și pe el de sărăcie.

Revenind în prezent, la vârsta de 38 de ani, actorul mexican Rodrigo Nehme a decis că este timpul să se așeze la casa lui. Deși nu a mai apărut de ceva vreme în lumina reflectoarelor, bărbatului se pare că îi merge cum nu se poate mai bine. Fără nicio piedică din partea nimănui, în viața reală el trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Denise Thuss.

Amândoi sunt adulți responsabili, cu planuri serioase de viitor. Așadar, ce mai rămâne altceva de făcut, decât o nuntă ca în filme.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rodrigo Nehme (@rodrigonehme)

Cum și-a cerut Rodrigo Nehme iubita în căsătorie

Pentru marele eveniment mai sunt însă, lucruri de pus la punct. Până atunci, Denise Thuss a primit inelul de logodnă mult visat. Mai mult decât atât, întrebarea a fost adresată într-un cadru deosebit. Cu siguranță momentul va rămâne întipărit în memoria celor doi pentru tot restul vieții.

Pentru a-i oferi iubitei sale clipe romantice și de neuitat, Rodrigo Nehme a propus o ieșire în natură, la pădure, loc unde cei doi s-au dus pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Actorul a mers acolo cu un plan secret, gândit până la cel mai mic detaliu, scrie People en Espanol.

Din senin, el a scos cutiuța cu inelul, s-a pus în genunchi și i-a adresat femeii întrebarea: Vrei să te căsătorești cu mine?

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare

Nu se știe cine a stat în spatele camerelor de luat vederi, ori dacă actorul a amplasat o cameră ascunsă pentru a imortaliza momentul, cert este că întreg parcursul cererii în căsătorie a fost imortalizat.

În culmea fericirii, interpretul lui Lorenzo Garaban din telenovela „O mare pasiune” a făcut totul public pe pagina sa de Instagram. În videoclip nu se aude când a rostit întrebarea magică, ci o melodie romantică: „Ho Hey” a trupei Lumineers.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rodrigo Nehme (@rodrigonehme)

După reacție, este clar că răspunsul lui Denise Thuss a fost cel așteptat. Ea și-a pus mâinile pe față emoționată, a spus da și l-a sărutat pasional pe logodnicul său.

„Mereu am crezut că 14 februarie este o zi normală, astăzi începe promisiunea unei vieți împreună”, a scris Nehme pe contul său de Instagram. „O zi normală, am făcut-o pentru totdeauna”.

Deocamdată, Rodrigo Nehme și logodnica lui nu au dat alte detalii despre viitoarea nuntă.

Citește și:
În articolul

Rodrigo Nehme și-a cerut iubita în căsătorie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp