Happy People
S-a zvonit că Sıla Türkoğlu și Rahimcan Kapkap ar forma un cuplu. Care a fost contextul și care este adevărul

Publicat pe 12.08.2024 la 13:28. Actualizat pe 12.08.2024 la 14:32

Sıla Türkoğlu reapare în mediul online cu ideea că ar forma un cuplu cu Rahimcan Kapkap. Care este adevărul în cele din urmă.

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu apariția în cadrul unei discuții în mediul online

Instagram

S-a spus că Sıla Türkoğlu și Rahimcan Kapkap, colegi de platou în cadrul Șerbet de afine ar forma un cuplu. Cei doi au filmat pentru o reclamă împreună și de atunci nimic nu a mai putut opri această informație să se desfășoare pe internet.

S-a zvonit că Sıla Türkoğlu și Rahimcan Kapkap ar forma un cuplu

Nu mai este mult timp până când va apărea celor de-al treilea sezon din serialul Șerbet de afine. Vedeta din Moștenirea joacă rolul principal, asta după ce a renunțat la proiectul care a consacrat-o după doar două sezoane. Ulterior, locul său în cadrul seriei Șerbet de afine a venit mai mult decât neașteptat și toată lumea s-a arătat extrem de impresionată.

View this post on Instagram

A post shared by Givin: Sürdürülebilir İyilik Alışverişi! (@givin.co)

Recent, au apărut zvonuri cum că Sila Turkoglu ar forma un cuplu cu un alt coleg de platou. Este vorba despre Rahimcan Kapkap, cel care joacă rolul Metehan în serialul Șerbet de afine. Se știe deja că cei doi sunt prieteni foarte buni în viața reală, însă nu s-a mai spus că se iubesc.

A fost actorul cel care a răspuns zvonurilor legate de o posibilă relație cu colega de platou și a punctat că nu poate exista această posibilitate. Sila Turkoglu are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

În cele mai recente dintre acestea apare îmbrăcată în rochii diferite, ținute pe care actrița a ținut să le împartă cu fanii săi. Dacă până să se despartă de proiectul Moștenirea era foarte discretă în legătură cu aparițiile sale pe internet, iată că acum lucrurile s-au schimbat.

În ceea ce-l privește pe Rahimcan Kapkap, acesta are peste 100 de mii de prieteni virtuali pe pagina sa personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Diverse colaborări cu branduri importante l-au făcut deja cunoscut.

Sıla Türkoğlu a intrat într-un trend pe rețelele sociale

Vedeta a revenit în centru atenției cu viața sa personală, asta după ce a fost vedeta seriei Moștenirea. Timp de două sezoane a fost alături de Halil Ibrahim Ceyhan pe micile ecrane și au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din seriale.

Aceasta a fost văzută în Bodrum, Turcia, acolo unde a petrecut momente de relaxare. A îmbrăcat un costum de baie în stil animal print și s-a fotografiat într-o cadă plină cu apă rece.

De acum înainte, lumea și-o va aduce aminte pe Sila Turkoglu ca Seher din Moșenirea, dar și Doga din Șerbet de afine. Apariția sa pe rețelele sociale a deveni constantă.

“Nu am nicio operație estetică. Chiar dacă aș fi avut, n-ar fi treaba nimănui.”, a declarat vedeta după se va spus că s-ar fi operat, la fel ca multe alte vedete din țara sa natală. Deși a format un cuplu cu Alp Navruz, astăzi este singură. Cei doi s-au iubit discret în vara anului trecut după ce au fost surprinși alături de prieteni pe o barcă la o zi de naștere.

În articolul

S-a zvonit că Sıla Türkoğlu și Rahimcan Kapkap ar forma un cuplu. Care a fost contextul și care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp