Happy People
Salma Hayek are inima frântă după moartea colegului său, Alec Musser: „Mi se rupe inima”

Publicat pe 16.01.2024 la 18:19. Actualizat pe 17.01.2024 la 08:38

Salma Hayek reacționează după moartea lui Alec Musser.

Salma Hayek și Alec Musser

Gettyimages.com

Luni, 15 ianuarie, Salma Hayek a intrat pe contul său de Instagram pentru a-și exprima sentimentele după ce a aflat de pierderea lui.

"În memoria lui Alec Musser. A fost atât de amabil, profesionist și absolut hilar", a scris ea alături de un clip din filmul "Grown Ups" ("Sunt ca niște copii") în care apar cei doi.

"Plecarea lui timpurie îmi frânge inima", a mărturisit ea despre sentimentul care o cuprinde în urma acestei morți surprinzătoare.

"Mă simt atât de binecuvântată că l-am cunoscut. Sincerele mele condoleanțe familiei sale și celor dragi pentru această mare pierdere", a conchis ea.

Adam Sandler, coprotagonistul filmului, a fost printre primii colegi ai actorului care au spus câteva cuvinte după ce tragedia a devenit cunoscută la sfârșitul săptămânii trecute

"L-am iubit pe acest tip. Nu-mi vine să cred că a murit. Un om atât de bun, minunat și amuzant", a mai spus acesta pe Instagram.

"Mă gândesc la Alec Musser și la familia lui și le trimit toată dragostea mea. O dragoste cu adevărat mare a unei persoane", a notat ea, potrivit univision.com.

Regretatul actor a jucat și în legendara telenovelă americană "All My Children" și a avut o apariție specială în serialul de succes "Desperate Housewives".

Născut la New York, el a iubit sportul și a fost model pentru branduri cunoscute precum Abercrombie and Fitch.

În articolul

Salma Hayek are inima frântă după moartea colegului său, Alec Musser: „Mi se rupe inima”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp