Happy People
Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Publicat pe 06.04.2023 la 12:17. Actualizat pe 06.04.2023 la 14:05

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere” pentru un simplu gest.

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natalia Subtil continuă

Profimedia Images/Getty Images

Actorul a declarat că fosta sa noră nu i-a înapoiat mașina pe care el însuși i-a împrumutat-o acum mai bine de un an. Natalia Subtil ar fi avut nevoie de camionetă pentru fiica sa Mila. De asemenea, spune că nu și-a mai văzut nepoata de mai bine de 6 luni.

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă

Sergio Mayer a ținut să o acuze public pe Natalia Subtil de abuz de încredere. Fosta parteneră a fiului său refuză să-i returneze mașina împrumutată acum ceva timp. În august 2022, fostul Garibaldi a mărturisit că în urmă cu un an, vedeta i-a folosit camioneta pentru ca fiica sa să poată fi transportată la școală, diverse activități și altele, însă aceasta a refuzat să o aducă înapoi. Aceasta urma să fie dată proprietarului de drept doar dacă acesta sau fiul său i-ar fi adus altă mașină înapoi.

View this post on Instagram

A post shared by Natália Subtil (@nataliasubtil)

Reamintim faptul că acum câțiva ani, Natalia Subtil a avut o bătălie mediatică cu Sergio Mayer Mori în ceea ce privește iresponsabilitatea acestuia față de fiica Mila. Într-un interviu recent acordat revistei Hoy, Sergio Mayer a readus în discuție tema legată de înapoierea automobilului.

Citește și:

“Are mașina mea, o mașină care nu are nimic de-a face cu tema legată de fiul meu, iar acest lucru se numește abuz de încredere pentru că i-am împrumutat-o și nu mi-a dat-o înapoi. Pentru tot ce a avut nevoie am fost acolo și ea a declarat că nimeni nu a ajutat-o și că este singură.”, a declarat Sergio Mayer, potrivit univision.com. Într-un alt interviui, Sergio Mayer a explicat care au fost motivele pentru care a avut încredere să-și lase mașina în seama fostei partenere a fiului său.

“I-am împrumutat camioneta mea ca s-o ducă pe fetiță la școală pentru că mi-a zis că n-o duce pentru că n-are mașină. I-am împrumutat-o și încă o are, nu vrea să o dea înapoi. Asta se numește abuz de încredere și aș putea s-o denunț pentru asta pentru a mi-o înapoia.”, a mai spus acesta.

Sergio Mayer spune că Natalia Subtil nu îi permite să-și vadă nepoata

De asemenea, fostul membru Garibaldi a vorbit și despre motivele pentru care nu și-a mai văzut nepoata. Spune că Natalia Subtil refuză ca micuța să aibă interacțiune cu familia paternă. I-a propus acesteia ca Milla să petreacă vacanța de primăvară împreună, însă aceasta a refuzat să răspundă.

Citește și:

“Eu nu am de ce s-o sprijin pe Natalia Subtil. În ce s-o sprijin? E o problemă între ea și fiul meu și pe Natalia am sprijinit-o mereu. Uitați-o că filmează, ca să vedeți dfierențele între declarații, ea mereu a spus că am ajutat-o, că am sprijinit-o, că i-am oferit totul.”, a mai spus.

Cearta dintre Natalia Subtil și Sergio Mayer Mori a escaladat și actorul o acuză acum de un delict în ceea ce o privește pe fiica ce o au în comun. După o lungă perioadă în care a locuit în Spania, fiul actriței Barbara Mori s-a întors în Mexic. S-a împotrivit declarațiilor realizate de Natalia Subtil și a pornit un război în mediul online.

În articolul

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp