Happy People
Serenay Sarıkaya surprinde cu o apariție creativă pe covorul roșu la New York. Vedeta a participat în cadrul GQ Global Creativiy Awards

Publicat pe 12.04.2024 la 13:04. Actualizat pe 12.04.2024 la 13:31

Serenay Sarıkaya surprinde cu o apariție de vis pe covorul roșu la New York. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual.

Serenay Sarıkaya surprinde cu o apariție creativă pe covorul roșu la New York

Profimedia Images

Serenay Sarıkaya își surprinde fanii cu o apariție incendiară în cadrul GQ Global Creativity Awards la New York. Evenimentul a avut loc pe data de 11 aprilie, iar creativi din toată lumea au apărut pe covorul roșu.

Serenay Sarıkaya surprinde cu o apariție creativă pe covorul roșu la New York

Actrița de origine turcă a fost cu adevărat pregătită să ia cu asalt lumea celebrităților alături de nume mari din toată lumea. Aceasta a câștigat pentru prima oară premiul pentru creativitate, arată seriesturkish.com. Aceste premii au devenit o tradiție în fiecare an, tratând cu respect fiecare subiect ca arta, designul, moda și inovația la scară globală.

View this post on Instagram

A post shared by GQ Türkiye (@gqturkiye)

Pe lângă creativi din toată lumea care au participat în cadrul galei organizate pe 11 aprilie, câștigătoarea din Turcia s-a aflat și ea pe covorul roșu. Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este pe coperta unei publicații celebre din țara natală.

Cunoscută pentru producția Aile, Serenay Sarıkaya s-a aflat pe covorul roșu alături de multe alte celebrități din lumea întreagă. Actrița a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adând și astfel a lăsat la vedere perfecțiunea cu care a fost înzestrată. În ultimul său serial unde a jucat rolul de protagonistă, a împărțit platourile de filmare alături de actorul Kıvanç Tatlıtuğ, arată ntv.com.tr.

Cei de la publicația GQ i-au anunțat câștigul vedetei printr-o postare pe rețelele sociale, acolo unde se află deja fotografia faimoasei Serenay Sarıkaya.

“Cu un talent care inspiră ca actriță, a luat parte în cele mai urmărite producții din străinătate și a câștigat nenumărate premii. Pe lângă talentul de actriță, a devenit un nume iconic în Turcia și a devenit o personalitate internațională de-a lungul timpului.”, s-a arătat în postare.

Serenay Sarıkaya a călătorit în Tokyo

Vedeta este recunoscută pentru talentul său aparte, mai ales pe micile ecrane, dar și pentru aparițiile în mediul online. Pe plan personal s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Mert Demir, însă până în prezent niciunul dintre ei nu a confirmat sau a infirmat vestea.

După întoarcerea de la Milano, vedeta a călătorit la New York pentru a primi un premiu din partea celor de al GQ. Născută pe 1 iulie 1992 în Ankara, s-a dovedit a fi în prezent una dintre cele mai vestite nume din țara natală. O altă producție importantă în care a jucat este Shahmaran din 2023 alături de Burak Deniz, dar și Adanali între 2008 și 2010.

În articolul

Serenay Sarıkaya surprinde cu o apariție creativă pe covorul roșu la New York. Vedeta a participat în cadrul GQ Global Creativiy Awards

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp