Happy People
Serkan Çayoğlu revine în fața camerelor cu proiectul Mehmed: Fetihler Sultani. La ce trebuie să se aștepte fanii

Publicat pe 08.07.2024 la 16:11. Actualizat pe 08.07.2024 la 17:10

Serkan Çayoğlu continuă proiectul Mehmed: Fetihler Sultani și revine în fața fanilor în sezonul doi. Actorul a căpătat notorietate și în afara țării natale.

Serkan Çayoğlu revine în fața camerelor cu proiectul Mehmed: Fetihler Sultani

Instagram

Serkan Çayoğlu a reușit să aibă un debut de excepție cu rolul de protagonist din noua serie Mehmed Fetihler Sultanı. A cucerit atât fanii din Turcia cât și pe cei din lumea întreagă, acolo unde producția a fost distribuită.

Serkan Çayoğlu revine în fața camerelor cu proiectul Mehmed: Fetihler Sultani

Actorul s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania, însă a devenit un actor extrem de cunoscut în Turcia. S-a căsătorit cu Özge Gürel în 2022 și formează împreună unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara în care a debutat în meseria sa. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se află Hayatımın Aşkı în 2016.

View this post on Instagram

A post shared by Serkan Cayoglu (@serkancayoglu)

A mai fost Halka, serial din 2019 acolo unde a jucat alături de Hande Ercel. În 2023 a ajuns în fața fanilor cu proiectul Grapes of love alături de Ayça Ayşin Turan. În ceea ce privește serialul Mehmed: Fetihler Sultani, acesta va continua și în sezonul doi, așa cum arată seriesturkish.com.

Serkan Çayoğlu se află în prezent în vacanță, însă următoarea etapă îl va aștepta pe platourile de filmare. Urmează un alt proiect profesional pentru actor. Este vorba despre filmul She said yes, acolo unde va juca alături de Cansu Tosun și Nursel Köse. Filmările vor avea loc în Germania, țara în care s-a născut Serkan Çayoğlu.

Citește și:

Din distribuția filmului mai fac parte nume valoroase, iar proiectul este gata să-i surprindă pe fanii din lumea întreagă începând cu Turcia și Germania. În cea mai recentă întâlnire cu cei care îl îndrăgesc, Serkan Çayoğlu s-a aflat în Argentina.

Alături de Özgü Gürel a participat la o sesiuni de întrebări și răspunsuri și s-au bucurat alături de fanii care i-au urmărit încă de la început în proiectele lor. Au jucat împreună în Kiraz Mevsimi ce a avut premiera între 2014 și 2015.

Serkan Çayoğlu și Özgü Gürel s-au întâlnit cu fanii în Argentina

Experiența pe care au avut cei doi va rămâne multă vreme în amintirea tuturor. S-au întâlnit pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și restul este istorie. Au reușit să influențeze oamenii de-a lungul timpului grație rolurilor pe care le-au adus în fața televizoarelor.

Au avut proiecte diverse, atât împreună cât și separat. Dacă Özgü Gürel a revenit pe platourile de filmare în 2022 cu seria Sipahi, însă proiectul nu a avut succesul scontat. Cu toate acestea, amândoi au reușit să aibă succes pe plan internațional.

Citește și:

Această întâlnire din Buenos Aires a venit să certifice acest fapt. Fotografiile din cadrul evenimentului au fost publicate pe paginile de socializare ale celor doi la scurtă vreme.

“Ce poze frumoase”, “Sper că ai avut timp să te bucuri măcar de o parte din ceea ce poate să ofere țara noastră”, “Mă bucur că ai putut să te bucuri de țara noastră și de mâncare”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor care au văzut frânturi din călătoria actorului în Argentina. Deși este discret în legătură cu viața personală, însă a ținut să publice mai multe fotografii de la nuntă, momentele pe care le-a trăit alături de persoana iubită.

În articolul

Serkan Çayoğlu revine în fața camerelor cu proiectul Mehmed: Fetihler Sultani. La ce trebuie să se aștepte fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp