Happy People
Shakira, în bikini de-a lungul timpului. Este una dintre cele mai sexy cântărețe din lume

Publicat pe 09.12.2021 la 19:44. Actualizat pe 09.12.2021 la 20:21

Shakira este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, iar de fiecare dată fanii au avut șansa să o vadă în ținute care mai de care mai atrăgătoare. Cum a apărut vedeta în bikini de-a lungul timpului.

Shakira pe scenă în cadrul Super Bowl în anul 2020

Getty Images

Shakira nu este doar una dintre cele mai consacrate cântărețe din America Latină, ci și o iubitoare a modei și a propriului stil pe care și l-a menținut de-a lungul timpului. Când vine vorba de bikini și de stilul pe care l-a adoptat întotdeauna pe scenă, artista a știut să rămână fidelă hainelor care o avantajează.

Se pare că atunci când urcă pe cele mai mari scene ale lumii, Shakira preferă ca toate costumele ei să fie minuscule, lăsându-i cu ușurință la vedere formele de invidiat.

În 2019 și 2020, Shakira a decis că dorește să-și creeze singură costumele, așa că și-a luat pasiunea și a transformat-o în realitate.

Shakira, în bikini de-a lungul timpului

De când și-a început cariera artistică, Shakira a purtat doar sutiene care să-i lase la vedere abdomenul lucrat și corpul bine conturat. Datorită mișcărilor de dans pe care le-a arătat publicului cu fiecare apariție, artista a demonstrat întotdeauna că își merită locul aparte.

Artista a apărut la premiile MTV Video Music Awards 2005 într-un top de culoare kaki, dar și cu accesorii asemănătoare în jurul brâului. Nimeni nu va putea uita vreodată mișcările de dans pe care aceasta le-a arătat în fața a milioane de telespectatori, dar și spectatori prezenți în cadrul evenimentului.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

În 2010, în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, Shakira a îmbrăcat un sutien care aducea mai degrabă a costum de baie, la fel ca toate celelalte piese vestimantare din colecția artistei.

În articolul

Shakira, în bikini de-a lungul timpului. Este una dintre cele mai sexy cântărețe din lume

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp