Happy People
Shakira, mândră de fiul cel mare. Milan are același talent ca al mamei celebre, cântă...la pian

Publicat pe 16.12.2021 la 19:21. Actualizat pe 16.12.2021 la 19:46

Shakira se poate mândri cu copiii ei, asta pentru că amândoi sunt la fel de frumoși și talentați ca părinții lor celebri. Milan, băiatul cel mare al vedetei în vârstă de 8 ani, cântă la pian și uimește audiența de pe rețelele sociale cu aptitudinile sale.

Shakira în cadrul unei conferințe de presă în 2020

Getty Images

Shakira se poate considera o mămică norocoasă. Are doi băieți frumoși, cuminți și cu siguranță, incredibil de talentați. Cel puțin, asta vedem din ultimul videoclip pe care vedeta l-a postat în mediul online și care îl arată pe Milan, fiul cel mare al acesteia, cum cântă la pian.

Talentul este moștenit de la mama celebră, iar aceasta s-a mândrit imediat cu odrasala care îi urmează pașii îndeaproape.

Milan, în vârstă de 8 ani, și-a arătat calitățile și a oferit un mic concert pentru urmăritorii celebrei sale mame.

Shakira, mândră de fiul cel mare. Milan cântă la pian

Sângele artistic al Shakirei a fost moștenit cu siguranță de Milan, fiul cel mare al acesteia, asta după ce toată lumea a urmărit concertul oferit de puști chiar pe contul personal de Instagram al mamei sale. Fanii au rămas impresionați de talentul pe care acesta îl are, însă au recunoscut imediat de unde provine.

La doar 8 ani, Milan a demonstrat că se descurcă atunci când trebuie să cânte la piane, și o face într-o modalitate cu totul specială. Pe rețelele de socializare, Shakira s-a mândrit cu micuțul care a oferit un adevărat spectacol la pian.

“Acest mic concert la pian al lui Milan este un omagiu adus dragei noastre Bela care ne-a lăsat cel mai frumos dar, respectul și devotamentul muncii proprii. Ne-a învățat că tot ceea ce facem pentru copiii noștri va dăinui și va însemna totul pentru ei.”, a scris Shakira în dreptul postării videoclipului în care apare Milan cântând la pian.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira și-a mai surprins fanii încă o dată și le-a dezvăluit că va face parte dintr-un show de televiziune, acolo unde și-a pus amprenta și ca producătoare.

“Sunt foarte emoționantă să fac parte dintr-o competiție de dans care dă valoare mișcării creative și ca să nu mai spun că dă valoare unei comunități. Personal, m-au impresionat unele talente pe care le-am văzut și e bine că toate acele persoane au acces la rețele sociale.”, a transmis Shakira într-un comunicat, conform tvolima.pe.

Shakira, ultimele știri despre vedetă

Peru a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal, iar Shakira nu a putut să nu sărbătorească victoria lor. Cântăreața a fost prezentă la eveniment, iar Gerard Pique a fost unul dintre organizatori. Astfel, columbiana a simțit nevoia să transmită un mesaj pentru echipa câștigătoare.

“Vedem prima partidă din campionatul mondial din istorie. Peru vs Bulgaria și va câștiga Peru doamnelor și domnilor. A câștigat Peru, a câștigat Peru!”, a transmis artista de 44 de ani.

Shakira face parte din cei mai urmăriți artiști din lume cu peste 71 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, vedeta reușește de fiecare dată să vină cu un proiect nou care să uimească audiența. Postarea în care apare Milan, fiul cel mare, și cântă la pian, a reușit să strângă 1 milion de aprecieri și peste 2 mii de comentarii.

“Talentat ca mama sa”, “Are abilitățile mamei sale”, “Nu e rău”, “Foarte talentant. O mândrie”, “Cum cresc copiii, shak”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauț

În articolul

Shakira, mândră de fiul cel mare. Milan are același talent ca al mamei celebre, cântă...la pian

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp