Happy People
Shakira, schimbare radicală de look! Și-a greșit nunața vopselei de păr, dar rezultatul este fabulos

Publicat pe 08.02.2021 la 14:53. Actualizat pe 08.02.2021 la 15:27

Shakira și-a luat complet fanii prin surprindere cu o schimbare de look spectaculoasă. Rezultatul a fost unul surprinzător chiar și pentru cântăreață. Artista a mărturisit că și-a greșit nuanța vopselei.

Shakira și-a suprins fanii cu o schimbare de look spectaculoasă

Profimedia Images

Shakira pare să se fi plictisit de blondul arămiu care a consacrat-o și și-a dorit o schimbare radicală. Cântăreața columbiană, în vârstă de 44 de ani, a apelat la o nouă culoare de păr, extrem de îndrăzneață. Artista s-a vopsit singură, iar rezultatul nu a fost cel dorit. Chiar și din greșeală, ea a obținut o nunață fabuloasă, care o prinde de minune.

Shakira și-a surprins fanii printr-o schimbare de look spectaculoasă

Interpreta hit-ului „Hips Don't Lie” a devenit de nerecunoscut. Ce-i drept nu prea își arăta ea vârsta nici înainte, însă acum pare o adevărată adolescentă rebelă. Din dezvăluirile sale ulterioare se înțelege faptul că și-ar fi dorit chiar mult mai mult de atât.

Shakira a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care a apărut cu părul complet roz!

„Voila!”, a scris în dreptul acesteia.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Ulterior, ea a pus un videoclip, în care își îndrepta părul cu o perie specială. Cântăreața a explicat, în limba spaniolă, că și-ar fi dorit o nuanță de roz...mai aprinsă! Ghinionul a făcut ca vopseaua să nu îi fie suficientă pentru podoaba sa capilară lungă și bogată, așa că a improvizat, ca o adevărată artistă.

„Ideea a fost că va fi mai roz, dar, din moment ce am rămas fără roz, a trebuit să-l amestec cu un alt produs pe care l-am avut la îndemână, unul mai puțin intens.", a explicat Shakira.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Chiar dacă nu a obținut ceea ce și-a imaginat, rezultatul final este tot unul fabulos. Fanii i-au transmis numeroase complimente, prin intermediul secțiunii de comentarii și peste 1 milion de inimioare, în semn de apreciere.

Reamintim că Shakira a optat de-a lungul timpului pentru un păr lung sau mediu, ondulat și vopsit în nuanțe calde de blond. Noul său look a fost comparat cu cel al anului 2000. Pe vremea când și-a înregistrat albumul live „MTV Unplugged”, a purtat o coafură scurtă, de culoare roșu închis, scrie eonline.com

Shakira și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe data de 2 februarie, îndrăgita cântăreață, mămică a doi copii, a împlinit vârsta de 44 de ani. În mod clar, o nouă etapă a vieții sale necesita această schimbare de look spectaculoasă. Pe lângă această surpriză de proporții, Shakira le-a mulțumit fanilor săi pentru sprijinul și susținerea oferite, în aceste vremuri dificile.

Pentru necunoscători, dansul din ultimul său videoclip „A gril like me” a devenit viral în mediul online. Numeroși oameni din întreaga lume s-au filmat încercând să imite mișcările, dar și costumația.

„Sunt atât de fericită și recunoscătoare să văd tot ce mi-ați împărtășit într-un astfel de an dificil! Să vă văd dansând în ciuda tuturor obstacolelor, a fost o adevărată sursă de energie și inspirație pentru mine! ”, a transmis ea, în mediul online.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Citește și:
În articolul

Shakira, schimbare radicală de look! Rezultatul este fabulos

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp