Happy People
Sherlyn, actrița cunoscută ca Sol din Cameleonii, a apelat la o schimbare de look neașteptată. Cum arată acum

Publicat pe 12.04.2022 la 17:33. Actualizat pe 12.04.2022 la 23:29

Sherlyn, actrița cunoscută ca Sol din Cameleonii, a apelat la o schimbare de look neașteptată.

Sherlyn

Getty Premium

Sherlyn nu mai arată așa cum toată lumea o știa, însă fanii au observat un detaliu care i-a făcut să creadă că este vorba de un artificiu stilistic.

Toată lumea o știe datorită rolului Sol, din seria Cameleonii, acolo unde făcut furori prin intermediul rolului de succes. De atunci, ea a avut parte de foarte mare ascensiune în carieră și a mers în paralel cu pasiunea pentru muzică, ea fiind o artistă extrem de apreciată.

Sherlyn a atras atenția admiratorilor după e a apărut pe scenă total schimbată. Cum arată acum

Toată lumea a cunoscut-o pe Sherlyn, încă de la primele sale apariții, cu părul bolnd, însă de curând a apelat la un artificiu stilistic care a transformat-o complet. Acesta a apărut pe scenă, în cadrul unui concert,într-o ținută provocatoare și cu părul negru, strălucitor.

Apariția a fost greu de ignorat mai ales pentru cei care o cunosc de atât de mult timp. Însă, a fost lesne de înțeles că poartă o perucă de dragul show-ului și îi prinde foarte bine schimbarea temporară.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn Gonzalez (@sherlyny)

Citește și:

Sol, pe numele ei real Sherlyn, este o cântăreață și o actriță care a devenit cunoscută la nivel mondial.

Acesta a devenit de curând mamă și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Ușor, ușor ea a revenit în atenția publicului după o perioadă în care s-a dedicat total vieții de familie și băiatului său.

View this post on Instagram

A post shared by Tu Cara Me Suena (@tucaramesuenamxus)

Ea reușește să facă spectacole incredibile și ține constant legătura cu prietenii din mediul online, extrem de curioși să afle detalii despre viața artistei lor preferate.

Sherlyn a devenit un star încă de la o vârstă fragedă. Parcursul fantastic în carieră

Sherlyn Montserrat González Díaz a devenit cunoscută încă de mică în lumea muzicii și a actoriei. Artista a cochetat prin lumea artiștilor din adolescență când a câștigat un concurs local numit Let's Play and Sing, și s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz. K.I.D.S. ' al doilea album, La început, a fost lansat având un mare succes.

Citește și:

Mai târziu, Sherlyn a intrat în lumea actoriei și a început să joace în telenovele de succes alături de mari actori la vremea respectivă. Aceasta a primit roluri în distribuții precum: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

Citește și:

La 27 iulie 2009, telenovela Camaleones a avut premiera în Mexic, în care joacă cu Irvin "Pee Wee" Salinas, Belinda și Alfonso Herrera. Apoi a făcut parte din trupa cu același num. De asemenea, a jucat în seria Telehit Hoy soy Nadie (2012) și a jucat în romanul Amores Verdaderos (2013). S-a întors la televiziune în 2015, interpretând Magiști în Before Dead Than Lichita.

În articolul

Sherlyn, actrița cunoscută ca Sol din Cameleonii, a apelat la o schimbare de look neașteptată. Cum arată acum

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp