Happy People
Sherlyn, apariție imperială într-o rochie de gală. Decolteul a atras atentia ca un magnet, dar cerceii uriași au fost piesa de rezistență

Publicat pe 02.03.2023 la 20:48. Actualizat pe 15.03.2023 la 23:13

Actrița mexicană Sherlyn, Sol din Cameleonii, a atras atenția tuturor privitorilor la un eveniment, unde a apărut într-o rochie de gală superbă și o pereche de cercei uriași care au reprezentat piesa de rezistență a ținutei.

Sherlyn, Sol din Cameleonii și fiul său

Gettyimages.com

Sherlyn a ales o rochie lungă, dintr-un material catofelat și delicat, care i-a pus în valoare silueta perfectă. Rochia a avut un decolteu adânc.

Actrița Sherlyn, cunoscut drept Sol, din producția de succes Cameleonii, postează tot mai des fotografii spectaculoase

Cu toate acestea, cea mai impresionantă piesă a ținutei a fost perechea de cercei uriași pe care i-a purtat Sherlyn. Cerceii, confecționați din cristale scumpe i-au scos în evidență chipul frumos și părul strălucitor.

Actrița a fost întotdeauna admirată pentru stilul ei impecabil și pentru frumusețea naturală, iar această apariție a confirmat încă o dată acest lucru.

Citește și:

Sherlyn a devenit un star încă de la o vârstă fragedă și a avut un parcursul fantastic în carieră.

Sherlyn Montserrat González Díaz a devenit cunoscută încă de mică în lumea muzicii și a actoriei. Artista a cochetat prin lumea artiștilor din adolescență când a câștigat un concurs local numit Let's Play and Sing, și s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz. K.I.D.S. ' al doilea album, La început, a fost lansat având un mare succes.

Citește și:

Mai târziu, Sherlyn a intrat în lumea actoriei și a început să joace în telenovele de succes alături de mari actori la vremea respectivă. Aceasta a primit roluri în distribuții precum: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

În articolul

Sherlyn, apariție imperială într-o rochie de gală. Decolteul a atras atentia ca un magnet, dar cerceii uriași au fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp