Happy People
Sherlyn, cu aripi de înger, după ce a anunțat că își mai dorește un copil. Apariția susprinzătoare a vedetei

Publicat pe 24.02.2023 la 19:48. Actualizat pe 15.03.2023 la 23:20

Sherlyn surprinde cu o apariție inedită! Vedeta dă de înțeles că va face tot posibilul să aibă al doilea copilaș. Acesta s-a fotografiat într-un decor care o face să arate ca un înger.

Sherlyn, Sol din Cameleonii și fiul său

Gettyimages.com

Sherlyn, cunoscută pentru cariera sa impresionantă în lumea divertismentului, a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce își exprima dorința de a mai avea un copil. Vedeta, care este deja mamă a unui băiețel frumos, a dezvăluit că își dorește să aibă încă un copil și că va face tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul.

Sherlyn, cu aripi de înger la scurt timp după ce a anunțat că vrea să-și mărească familia

Apariția neașteptată a Sherlyn a fost una care a stârnit imediat interesul fanilor săi și al presei. Cu aripi de înger și un zâmbet larg pe față, vedeta dă de înțeles cât de mare e dorința ei de a-și mări familia. Fanii au asociat imaginea cu ultimele declarații făcute de vedetă legate de dorința de a fi binecuvântată cu încă un copil.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn Gonzalez (@sherlyny)

Citește și:

În multele sale apariții în presă, acesta a spus deseori că important pentru familia ei este ca bebelușul să vină pe lume sănătos, însă luni mai târziu a confirmat că își dorește o fetiță.
Ea apelat la fertilizarea in vitro, o procedură care permite selectarea sexului bebelușului.

Actrița în vârstă de 37 de ani nu numai că a dezvăluit că procedura pe care o va efectua cu a doua ei sarcină va fi fertilizarea in vitro, dar a anunțat și că va alege sexul bebelușului ei.

„În momentul în care se face in vitro, puteți alege sexul embrionului care este implantat. Cred că vom alege fata”, a confirmat ea într-un interviu acordat presei în ianuarie 2023. Această nouă declarație despre sexul bebelușului ei se adaugă unei dorințe pe care și-a exprimat-o anterior cu privire cea de-a doua sarcină. „Da, vom alege sexul copilului. Vom face fertilizare in vitro și vrem o fată. Să ai un băiat și o fată și atât.”, potrivit univision.com.

Citește și:
În articolul

Sherlyn, cu aripi de înger, după ce a anunțat că își mai dorește un copil. Apariția susprinzătoare a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp