Happy People
Sherlyn Gonzalez are un fiu adorabil! L-a filmat pe micuț în timp ce îi vorbește duios | Video. Momentul care a emoționat pe toată lumea

Publicat pe 18.08.2023 la 20:31. Actualizat pe 18.08.2023 la 20:39

Sherlyn s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a luat foarte în serios rolul de mămică. Cât de mult a crescut fiul său și cum l-a filmat pe micuț în oglinda de la baie, înainte de culcare.

Sherlyn Gonzalez

Profimediaimages.ro

Sherlyn a devenit cunoscută prin intermediul telenovelei Cameleonii, acolo unde a jucat rolului lui Sol. Actrița s-a făcut remarcată datorită talentului său, dar și a frumuseții care nu a putut fi trecută cu vederea de producători.

Fiul lui Sherlyn a crescut și este acum un cavaler în adevăratul sens al cuvântului

Actrița se preocupă de copilaș și a lăsat pe locul doi cariera, iar fanii speră ca după ce băiatul ei va crește ea să reapară în lumina reflectoarelor, acolo unde au cunoscut-o de fapt pe tânăra blondă.

La 36 de ani Sol se poate mândri cu o familie fericită și cu o carieră răsunătoare în spate. Ea s-a filmat de curând alături de fiul său în oglinda de la baie. Actrița îl privește înduioșător, în timp ce micuțul vorbește cu ea. Postarea actriței a ajuns la peste 24.500 de aprecieri și a primit numeroase comentarii din partea celor care o urmăresc pe actriță.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn Gonzalez (@sherlyny)

Băiatul a crescut mult și transformările sunt vizibile, la fel și la actrița, care a slăbit după naștere și s-a făcut blondă. Sherlyn a anunțat la sfârșitul anului 2019 că așteaptă primul copil. Actrița a făcut furori dezvăluind că a conceput copilul, printr-un proces de fertilizare in vitro la o clinică din Statele Unite.

În articolul

Sherlyn Gonzalez are un fiu adorabil! L-a filmat pe micuț în timp ce îi vorbește duios | Video. Momentul care a emoționat pe toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp