Happy People
Sila Turkoglu, actrița din Moștenirea, a fost fotografiată în culise. Cum o aranjează stilistul înainte de a fi în fața camerelor

Publicat pe 27.11.2022 la 14:12. Actualizat pe 27.11.2022 la 14:27

Sila Turkoglu, celebra actriță din producția “Moștenirea”, a fost surprinsă în timpul pregătirilor pentru filmare. Colegii de echipă au fotografiat-o în timp ce era aranjată de către stiliști pentru o apariție fără cusur. Fanii s-au putut delecta cu imagini din “backstage”. 

Sila Turkoglu

TV Happy

Sıla Türkoğlu, actrița care a făcut furori în serialul “Moștenirea”, surprinde cu imaginile din culise. Tânăra care a impresionat în marile producții prin rafinament și prezența sa diafană a arătat fanilor o altă latură a muncii sale, cea în care este pregătită cu mare atenție de către profesioniști.

Cum a fost surprinsă Sila Turkoglu în timpul pregătirilor. Stiliștii o aranjează cu mare grijă

Pe Sila Turkoglu o știm din serialul "Jurământul" (Yemin) și îndrăgitul serial "Moștenirea" (Emanet). Oamenii au putut să o vadă în toată splendoare în roluri care i s-au potrivit perfect, admirându-i frumusețea, însă puțini au avut ocazia să vadă ce se află și dincolo de spectacol, cum se pregătește vedeta pentru a apărea în fața camerei.

Tânăra în vârstă de 23 de ani este în plină floare a tinereții și se bucură de succes internațional. Talentul său a fost recunoscut de marii producători de filme și exploatat la maximum în producții fenomenale.

Toate calitățile i-au fost puse în valoare prin intermediul rolurilor jucate, iar fanii au putut să înțeleagă finețea și delicatețea actriței, care le-a topit inimile.

Citește și:

Sıla Türkoğlu a devenit una dintre cele mai versatile actrițe, asta pentru că de-a lungul timpului și-a obișnuit fanii cu look-uri extrem de simple. Cu toate acestea, atunci când a ieșit de sub lupa personajului “Seher” a reușit să-și arate adevărata sa față. O vedem acum îmbrăcată în cele mai surprinzătoare ținute, optând pentru look-ul îndrăznețe.

Citește și:
În articolul

Sila Turkoglu, actrița din Moștenirea, a fost fotografiată în culise. Cum o aranjează stilistul înainte de a fi în fața camerelor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp