Happy People
Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat vedeta din Moștenirea până în prezent

Publicat pe 15.10.2024 la 10:30. Actualizat pe 15.10.2024 la 10:29

Sıla Türkoğlu are o carieră de succes și se bucură de atenția fanilor de pretutindeni. Vezi cum s-a schimbat vedeta de la proiectul Moștenirea și până în prezent.

Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut

Instagram/Happy Channel

Sıla Türkoğlu este fără îndoială o actriță care nu mai are nevoie de nicio prezentare. S-a făcut remarcată grație seriei Moștenirea, acolo unde a jucat rolul Seher. Cu toate că a avut o durată de 2 sezoane în care vedeta a putut fi prezentă pe micile ecrane, a reușit să creeze o conexiune neașteptată cu fanii săi. Ulterior, aceștia au susținut-o în demersul său profesional.

Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut

Cea mai recentă producție în care a putut fi urmărită se numește Șerbet de afine, acolo unde interpretează rolul principal. De asemenea, viața sa personală a fost intens discutată pe rețelele sociale. Într-o întâlnire recentă cu presa, aceasta a vorbit despre posibilitatea de a părăsi platourile de filmare pentru a se îndrepta către alt serial.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

“Sunt conștientă de știrile care apar. De obicei mă întâlnesc cu colegii mei după muncă. Sunt în Istanbul pentru muncă acum, dar o să merg în Izmir pentru a fi cu familia mea.”, a răspuns surprinsă atunci când s-a vorbit despre o posibilă plecare din cadrul proiectului prezent.

Pe contul personal de socializare a reușit să strângă peste 2 milioane de prieteni virtuali. De altfel, a publicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată în diferite ipostaze, dornică să pozeze în fața camerei. Primul său proiect profesional a fost Jurământul în 2019, acolo unde a avut un rol secundar. A urmat Moștenirea – Emanet în 2020 și totul a căpătat o altă amploare.

Citește și:

Rolul Seher a făcut-o cunoscută în toată lumea. Fanii au urmărit pretutindeni cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor. După doar 2 sezoane, aceasta și-a anunțat retragerea printr-un mesaj transmis de avocatul său. S-a spus că vedeta ar fi fost nemulțumită de tratația pe care a primit-o din partea producătorilor.

Viața personală a faimoasei Sıla Türkoğlu

Dacă atunci când se afla în Moștenirea s-a spus că ar forma un cuplu cu Halil Ibrahim Ceyhan. De-a lungul întregii perioade, niciunul nu a confirmat sau infirmat vestea, însă faptul că se potriveau perfect pe micile ecrane nu a rămas de neratat. Imediat după retragerea din cadrul seriei, aceasta a fost surprinsă în compania lui Alp Navruz.

Citește și:

O bună perioadă de timp s-au iubit, însă relația lor a ajuns de domeniul trecutului. În prezent se spune că ar fi iubita unui artist din Turcia. Întrebată despre acest eveniment din viața sa, Sıla Türkoğlu a negat.

Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, Turcia, actrița și-a dorit încă de pe băncile școlii să devină decelebră. La scurt timp după finalizarea liceului a început să ia lecții de actorie și astfel visul său s-a îndeplinit. În 2018 a jucat în serialul Aglama Anne, acolo unde a interpretat rolul Alev în tinerețe timp de 13 episoade. Un an mai târziu a fost distribuită în producția Jurământul și de acolo aventura sa pe platourile de filmare în proiecte de succes a început. Nimeni nu putea să prevadă ceea ce a adus Moștenirea pentru Sıla Türkoğlu care a interpretat rolul Seher două sezoane.

În articolul

Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat vedeta din Moștenirea până în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp