Happy People
Sıla Türkoğlu si colegul de platou Emrah Altıntoprak au publicat un filmuleț amuzant in mediul online. Cum au fost surprinși actorii

Publicat pe 11.09.2024 la 12:48. Actualizat pe 11.09.2024 la 13:49

Sıla Türkoğlu a publicat un filmuleț amuzant în care apare alături de colegul și prietenul Emrah Altıntoprak. Cei doi lucrează împreună în cadrul aceluiași proiect profesional.

Sıla Türkoğlu si colegul de platou Emrah Altıntoprak au publicat un filmuleț amuzant in mediul online

Instagram

Vacanța de vară s-a terminat și pentru actorii din Turcia. Cei mai mulți s-au reîntors pe platourile de filmare. Noi sezoane ale serialelor preferate urmează să apară. Printre acestea se află și producția în care Sıla Türkoğlu joacă rolul principal. Este vorba despre Șerbet de afine - 'Kızılcık Şerbeti'.

Sıla Türkoğlu și colegul de platou Emrah Altıntoprak au publicat un filmuleț amuzant in mediul online

Până să fie difuzat pe micile ecrane, actorii s-au reunit pentru a filmat noul sezon. Cu fiecare ocazie de acest gen, actorii au parte de momente inedite pe platourile de filmare. Printre acestea, câteva au fost și publicat pe rețelele sociale. Sıla Türkoğlu și colegul de platou Emrah Altıntoprak au fost cei care au adus zâmbetul pe buze fanilor din lumea întreagă.

View this post on Instagram

A post shared by Emrah Altıntoprak (@emrahaltintoprak)

Aceasta a devenit îndrăgită odată cu proiectul Moștenirea, acolo unde a jucat rolul principal. După doar două sezoane însă, a decis să se implice în alt serial, de data aceasta cu o poveste complet diferită. În prezent se bucură de rolul pe care îl are în Șerbet de afine. A legat noi prietenii cu colegii de platou, mai ales cu Emrah Altıntoprak, cel cu care vedeta este văzută adeseori pe rețelele sociale.

Purtând aceeași ținută, actorii au fost filmați în timp ce dansează. Cei doi au ascultat piesa "Canın Sağolsun" a cântărețului "Semicenk". A fost și Sıla Türkoğlu cea care a repostat filmulețul.

“Toată lumea se pregătește în stilul propriu.”, a scris aceasta, arată haberturk.com. Actorii au legat o frumoasă relație de prietenie și demonstrează asta cu fiecare apariție.

“Este evident că sunteți foarte buni prieteni”, “E bine că Sıla știe să accepte o glumă”, “Vă iubesc foarte mult pe amândoi”, „Doi minunați prieteni”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Sıla Türkoğlu și-a început cariera în serialul Jurământul, acolo unde a avut un rol secundar. Dacă toată lumea o cunoaște astăzi, puțin știu detalii despre colegul său de platou din prezent.

Detalii despre actorul Emrah Altıntoprak

Născut pe 1 ianuarie 1984, acesta este absolvent al unei facultăți de artă. A jucat în seriale precum Bir Başkadır, Menajerimi Ara, Ayak İşleri. Pe contul personal de instagram are peste 170 de mii de prieteni virtuali. A publicat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe platourile de filmare ale seriei Șerbet de afine.

Este discret în ceea ce privește viața personală, astfel că nu se știe cu cine formează un cuplu la momentul actual. Arată că are o relație excelentă cu cei dragi.

Actorii din Șerbet de afine au devenit preferații publicului. Emrah Altıntoprak se numără printre aceștia. De cele mai multe ori, aceștia petrece aproximativ 12 ore pe platourile de filmare, ceea ce le oferă șansa de a se împrietenii și de a forma relații durabile. Așa este cazul cu Sıla Türkoğlu. Acesta joacă rolul Mustafa în Șerbet de afine, fiind unul dintre personajele cheie. La 40 de ani, aceștia nu a oferit nicio informație legată de o posibilă relație de iubire. Mulți își doresc ca cei doi să joace într-un alt proiect împreună.

În articolul

Sıla Türkoğlu si colegul de platou Emrah Altıntoprak au publicat un filmuleț amuzant in mediul online. Cum au fost surprinși actorii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp