Happy People
Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea

Publicat pe 21.04.2023 la 11:44. Actualizat pe 21.04.2023 la 12:27

Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea și a optat pentru o coafură cu breton.

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea" și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Recent s-a lăsat fotografiată în cadrul unui concert al interpretului de origine turcă Yalın. Acesta a ținut să strângă toate donațiile pentru cei afectați de cutremurele din Turcia. Vedeta din “Moșenirea” nu a putut scăpa întrebărilor jurnaliștilor.

Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte

A împlinit 24 de ani și a ținut să-și sărbătorească ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a luat parte la concertul artistului său preferat și s-a alăturat celor care au ținut să doneze pentru victimele afectate de cutremurele din Turcia. De asemenea, a publicat câteva imagini pe pagina personală de Instagram, acolo unde și-a impresionat cei peste 1 milion de fani cu ținuta sa.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și a ținut să-și lase la vedere decolteul. De asemenea, părul lung cu breton a reușit să întregească apariția. În picioare a purtat sandale, iar accesoriile au lipsit cu desăvârșire.

“La această vârstă, inima mea se bucură de prezența atâtora oameni în viața mea. O să-mi trăiesc viața și o să uit de vârstă. Lasă să strălucească.”, a scris Sıla Türkoğlu în secțiunea de comentarii. Printre actorii care i-au apreciat postarea s-a numărat și Özge Yağız, fosta sa colegă de platou din serialul “Jurământul”. În cele mai recente declarații, actrița din “Moștenirea” a ținut să vorbească și despre viața personală, respectiv relațiile amoroase.

“Am fost la concert pentru susținere, a fost organizat pentru ajutorarea victimelor afectate de cutremure. Sper ca acest ajutor să conteze. A fost o seară plăcută. În ciuda frigului, a fost foarte distractiv. E drăguț să petreci seri ca asta, îți oferă pace. Nu am pe nimeni în viața mea acum, dar când l-am ascultat pe Yalın astăzi, m-am îndrăgostit. Este destinul și soarta. Cel mai mult îmi doresc ca persoana din fața mea să mă abordeze cu puritate și sinceritate.”, a declarat vedeta.

Sıla Türkoğlu a vorbit despre partenerul Doğukan Güngör din “Cranberry Sherbet”

Într-un alt set de declarații, Sıla Türkoğlu a vorbit despre colegul de platou, Doğukan Güngör. Vedeta spune că a avut prejudecăți în ceea ce îl privește, dat fiind faptul că nu au avut timp îndelungat pentru a petrece în afara orelor de filmare.

“Am fost puțin influențată de personajul pe care îl joacă și m-am gândit că este exact ca Fatih și în viața reală. E un gând ridicol. De aceea zic că am avut prejudecăți.”, a declarat Sıla Türkoğlu. La scurtă vreme de la rolul din “Moștenirea”, actrița a strălucit încă de la primele episoade în “Cranberry Sherbet”. A demonstrat că este o vedetă care își merită locul pe primele locuri în cele mai importante topuri.

“Cam așa s-a întâmplat cu Doğukan. Cum îl văd în rolul lui Fatih tot timpul, nu m-am gândit că trebuie să-l văd în viața privată. Chiar am fost puțin influențată.”, a mai spus vedeta. A publicat până acum peste 80 de fotografii și filmulețe, cele mai multe de pe platourile de filmare.

În articolul

Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp