Happy People
Sıla Türkoğlu a fost desemnată "Cea mai populară actriță din Turcia". Cum și-a început, de fapt, cariera protagonista serialului „Kizilcik Serbeti”

Publicat pe 14.10.2023 la 20:00. Actualizat pe 14.10.2023 la 18:46

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai apreciate vedete din cinematografia turcească. Rolul interpretat în serialul „Kızılcık Şerbeti” i-a adus titlul de de „Cea mai populară actriță”. Aceasta a făcut câteva declarații despre cariera ei.

Sila Turkoglu

TV Happy

Sıla Türkoğlu a devenit cunoscută publicului larg, în special, datorită rolului interpretat în serialul „Moștenirea” unde a jucat alături de Halil Ibrahim Ceyhan. În toamna acestui an, pe marile ecrane a început difuzarea unui nou serial „Kızılcık Şerbeti” în care frumoasă actriță are rolul principal. Datorită talentului și a iscusinței sale, actrița se află de câteva săptămâni în fruntea topului „Cea mai bună actriță”.

Sila Turkoglu a urcat pentru prima dată pe scenă în anii de liceu

Într-un interviu acordat lui Hakan Gence de la ziarul Hurriyet, Sıla Türkoğlu a vorbit despre evoluția carierei ei și cum a ajuns să joace pentru case mari de producție.

Aceasta declară că în anul III de liceu, unul dintre profesorii de literatură i-a propus să facă parte din echipa de teatru pe care urma să o formeze.

Actrița a acceptat provocarea și recunoaște că i-a plăcut sentimentul de echipă, de a fi în culise. Acesta a fost momentul în care s-a gândit că și-a găsit profesia, potrivit seriesturkish.com.

Citește și:

Cum a ajuns Sila Turkoglu să joace pe marile ecrane

Primul rol pe care l-a obținut vedeta a fost în serialul „Aglama Anne”. O agenție care i-a văzut pozele de pe Instagram i-a propus să participe la o ședință de probă și a fost acceptată. Deși nu avea experiență în domeniu, Sıla Türkoğlu declară că a fost extrem de entuziasmată când a pășit pentru prima dată pe platourile de filmare.

Actrița recunoaște că scopul ei nu a fost niciodată să obțină un rol principal, însă munca, talentul și plăcerea pentru ceea ce face i-au adus roluri importante.

Citește și:
În articolul

Sıla Türkoğlu a fost desemnată "Cea mai populară actriță din Turcia". Cum și-a început, de fapt, cariera protagonista serialului „Kizilcik Serbeti”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp