Happy People
Soțul lui Anahi a îmbrățișat-o și i-a făcut un semn religios înainte de a urca pe scenă la fiecare concert | VIDEO. Imaginile extrem de emotionante

Publicat pe 18.09.2023 la 18:50. Actualizat pe 18.09.2023 la 19:22

Relația dintre Anahi și soțul ei este o poveste despre iubire și sprijin care trece dincolo de reflectoare. Cum o încuraja soțul său înainte de spectacole.

Anahi

Gettyimages.com

Înainte de a urca pe scenă la fiecare concert din turneul Soy Rebelede, Anahi a fost încurajată de soțul său într-un mod admirabil. Acesta o săruta, o lua în brațe și îi făcea semnul crucii.

Moment emoționant între Anahiși soțul ei, Manuel Velasco

Recent, Anahi a i-a împărătșit public sentimentele: “Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără sprijinul tău necondiționat. Acea îmbrățișare pe care mi-o oferi de fiecare dată când se sting luminile.... Ăsta e locul meu de siguranță. Unde pot fi perfect-imperfectă. Vreau să știi ce ai dăruit inimii mele și ce ești pentru mine. Mulțumesc!”, a scris Anahi.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

În aprilie 2012, actrița a început să se întâlnească cu guvernatorul Chiapas, Manuel Velasco Coello. Doi ani mai târziu, cei doi s-au logodit în luna octombrie și au decis să se căsătorească la 25 aprilie 2015 într-o ceremonie religioasă privată desfășurată la San Cristóbal de las Casas. Au doi fii: Manuel, născut pe 17 ianuarie 2017 și Emiliano, născut pe 2 februarie 2020.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Cel de-al doilea băieţel al familiei a venit pe lume pe 2 februarie, luând pe toată lumea prin surprindere. Anahi era însărcinată în 37 de săptămâni şi credea că va mai dura puţin până când va veni momentul să nască, însă bebeluşul a decis să se grăbească şi să se nască pe o dată specială, 02.02.2020.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Un fan a lovit-o pe Anahi în față cu un obiect în timpul concertului RBD | VIDEO. Ce a făcut în acel moment

Un fan a lovit-o pe Anahi în față cu un obiect în timpul concertului RBD | VIDEO, în timpul unui concert RBD la Chicago, parte a turneului Soy Rebelde. VIDEO AICI.

În timpul unui concert RBD la Chicago, parte a turneului Soy Rebelde, Anahi a fost lovită în față de un obiect aruncat de un fan. Incidentul a fost înregistrat pe video și prezintă momentul în care o brățară, aparent aruncată de un fan, o lovește pe cântăreață în față, potrivit tvynovelas.com.

Imediat după impact, Anahi și-a acoprit fața cu mâinile și s-a întors spre colegea sa de scenă, Maite Perroni, semnalând că a fost lovită.

Evenimentul vine la scurt timp după ce Anahi a suferit o accidentare în timpul unei repetiții cu RBD, când i-a fost perforat timpanul, o problemă care îi afectează în continuare auzul și care cauzează sângerări în timpul concertelor.

Deși, din fericire, Anahi nu a suferit o accidentare gravă în urma incidentului, fanii trupei au cerut publicului să nu arunce obiecte pe scenă, subliniind potențialul unui accident major.

În articolul

Soțul lui Anahi a îmbrățișat-o și i-a făcut un semn religios înainte de a urca pe scenă la fiecare concert | VIDEO. Imaginile extrem de emotionante

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp