Happy People
Şükrü Özyıldız din serialul Iubire sub acoperire petrece vacanța alături de parteneră. Îi însoțesc Dilan Cicek Deniz și iubitul

Publicat pe 07.08.2024 la 17:14. Actualizat pe 07.08.2024 la 20:24

Şükrü Özyıldız își petrece vacanța alături de oameni dragi. Se află alături de parteneră, Dilan Çiçek Deniz și iubitul acesteia. Mai multe imagini au apărut în mediul online.

Şükrü Özyıldız din serialul Iubire sub acoperire petrece vacanța alături de parteneră

Instagram

Sukru Ozyildiz și Sibil Cetinkaya formează unele dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Sunt prieteni cu faimoșii Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Cetin, astfel că împreună au călătorit în Italia pentru vacanță. Au fost surprinși împreună în timp ce se bucurau de apă și ziua însorită.

Şükrü Özyıldız din serialul Iubire sub acoperire petrece vacanța alături de parteneră

Rafale Cemo Cetin a devenit recent unul dintre cei mai faimoși oameni din Turcia. Motivul este simplu. Formează un cuplu cu Dilan Çiçek Deniz și chiar dacă la început au ținut să-și ascundă relația, iată că acum lucrurile s-au schimbat în ceea ce îi privește. S-au aflat în vacanță în Grecia și ulterior au decis să revină pe plan local.

View this post on Instagram

A post shared by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz)

Astfel s-au bucurat de ceea ce Bodrum a putut să le ofere. Nu a durat mult și îndrăgostiții și-au schimbat locația. Şükrü Özyıldız și partenera sa sunt prieteni buni cu cei doi, astfel că nimic nu a putut să le strice distracția care s-a petrecut în Italia. Cei patru au petrecut în Capri și au participat împreună la o petrecere unde au dansat și s-au bucurat de vremea însorită.

În ceea ce îl privește pe Şükrü Özyıldız, acesta s-a născut pe 18 februarie 1988 în Izsmir, Turcia. A jucat în celebrul serial Love tactics alături de îndrăgita Demet Ozdemir. Mama sa este din Grecia, iar tatăl său este din regiunea Mării Negre. Are o soră care este cu doi ani mai mică decât el.

În articolul

Şükrü Özyıldız din serialul Iubire sub acoperire petrece vacanța alături de parteneră. Îi însoțesc Dilan Cicek Deniz și iubitul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp