Happy People
Thalia a bifat o apariție surprinzătoare alături de soțul său, Tommy Mottola. Cum au putut să apară în confortul casei lor

Publicat pe 20.09.2022 la 16:18. Actualizat pe 20.09.2022 la 21:30

Thalia, “Regina telenovelelor”, așa cum mulți o știu, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola, un bărbat în vârstă de 74 de ani. În ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani între ei, cei doi au o relație de ani de zile și doi copii minunați! De curând, cei doi s-au fotografiat într-o ipostază surprinzătoare, în intimitatea casei lor.

Thalia și Tommy Mottola

Getty Premium

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani. Vedeta trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 74 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

Thalia și soțul său, ca doi tineri îndrăgostiți! Apariție de zile mari în mediul online

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

Cei doi au surprins cu ținutele impecabile și au dovedit încă o dată că sunt un cuplu extrem de puternic, iar împreună au reușit să facă lucruri mărețe. Magnatul Tommy Mottola este alături de ea încă din tinerețe.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută cu numele de scenă Thalia, este o cântăreaţă, compozitoare, producătoare, actriţă şi antreprenoare, considerată una dintre cele mai de succes şi influenţi artişti mexicani din întreaga lume.

S-a născut la 26 august 1971, în Mexico City, fiind mezina dintre cele cinci fiice ale Yolandei Miranda Mange (pictoriţă, managerul Thaliei din 1980 până în 1999) şi Ernesto Sodi Pallares, om de ştiinţă, doctor în patologie, criminolog şi scriitor.

În afară de limba spaniolă maternă, Thalia a cântat şi în limbile engleză, portugheză, franceză şi filipineză.

În articolul

Thalia a bifat o apariție surprinzătoare alături de soțul său, Tommy Mottola. Cum au putut să apară în confortul casei lor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp