Happy People
Thalia a dezvăluit care este una dintre cele mai speciale relații ale sale. “După copii și soțul meu...”

Publicat pe 03.10.2024 la 19:09. Actualizat pe 03.10.2024 la 19:32

Thalia a revenit în mediul online și a vorbit despre o relație cu totul specială din viața sa. Care este această și cine o face fericită pe vedetă.

Thalia a dezvăluit care este una dintre cele mai speciale relații ale sale

Happy Channel

Thalia este fără doar și poate o divă a muzicii latino. De-a lungul timpului a demonstrat că își merită acest statut și a continuat să le arate fanilor că în ciuda trecerii timpului a rămas aceeași tânără dornică să se afirme. Este căsătorită cu Tommy Mottola din 2000 și împreună au doi copii.

Thalia a dezvăluit care este una dintre cele mai speciale relații ale sale

Obișnuită să comunice cu fanii din mediul online, nici de această dată nu a făcut excepție. A strâns până în prezent peste 20 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a postat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea a dezvăluit care este una dintre cele mai speciale relații ale sale.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața personală, i-a obișnuit pe internauți să apară deseori alături de câinile său din rasa doberman.

“După copiii mei și soțul, aceasta este întâlnirea de care mă bucur cel mai mult după ce vin dintr-o călătorie de muncă. Această ființă este obsedată de mine și eu de ea. Eu mă bucur de ea pentru că e foarte drăgăstoasă și bună și mereu vrea să aibă grijă de mine. Mereu vrea să o îmbrățișez și să am grijă de ea și să o sărut. Am vrut să vă las acest filmuleț cu soarele de octombrie. Vreau să-mi scrieți în comentarii care sunt momentele voastre preferate cu animalele voastre.”, a scris vedeta pe pagina sa.

Nu este pentru prima oară când vedeta urcă un astfel de videoclip pe rețelele sociale, cei care o urmăresc fiind obișnuiți cu câinile său pe care îl arată în orice ipostază în care se află. De asemenea, a demonstrat că este atentă cu cei care o apreciează și îi invită să-și arate și ei mascoele, așa cum le numește.

Thalia și-a sărbătorit mama

Născută pe 26 august 1971 în Mexic, Thalia a demonstrat încă de mică faptul că talentul său este nemărginit. A scos piese pe bandă rulantă și s-a bucurat de un succes răsunător în toată lumea. Printre melodiile care au câștigat inimile faniloe se află No me ensenaste, Marimar, Quivocada, Amor a la mexicana, Que sera de ti.

Recent, vedeta și-a sărbătorit mama, cu toate că aceasta a încetat din viață. I-a lăsat un mesaj emoționant pe pagina personală de instagram.

În articolul

Thalia a dezvăluit care este una dintre cele mai speciale relații ale sale. “După copii și soțul meu...”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp