Happy People
Thalia, apariție incendiară pe scenă. Rochia care a lăsat la vedere detalii picante despre corpul său

Publicat pe 11.05.2021 la 19:16. Actualizat pe 11.05.2021 la 19:44

Cunoscută drept o actriță și o cântăreață de top, Thalia a impresionat de fiecare dată, nu doar prin măiestria talentului său, ci și prin frumusețea cu care a înzestrat-o mama natură. Aceasat a apărut pe scenă într-o rochie care a obligat-o să renunțe la lenjeria intimă.

Profimedia

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din serialul fenomen „Rosalinda” din 1999, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale. Artista și-a făcut un renume și a ajuns să fie admirată pe întreg mapamondul.

Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie cu volane, care lasă la vedere detalii extrem de picante despre trupul ei. Lipsa volanelor de pe șolduri a dezvăluit faptul că artista a reunuțat la lenjeria intimă.

Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola, cunoscută mdrept Thalía, este o cântăreață, compozitoare, femeie de afaceri și fostă actriță mexicană. Este considerată una dintre cele mai de succes și influente artiste mexicane din întreaga lume.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalía a abordat diverse situluri și a cântat în diferite limbi precum engleză, franceză, portugheză, spaniolă și tagalog.

Care este numele real al Thaliei

Artista în vârstă de 49 de ani a renunţat la telenovele după rolul din „Rosalinda” (1999), dedicându-se carierei muzicale.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola, cunoscută mdrept Thalía, este o cântăreață, compozitoare, femeie de afaceri și fostă actriță mexicană. Este considerată una dintre cele mai de succes și influente artiste mexicane din întreaga lume. Thalía a abordat diverse situluri și a cântat în diferite limbi precum engleză, franceză, portugheză, spaniolă și tagalog.

În articolul

Thalia, apariție incendiară pe scenă. Rochia care a lăsat la vedere detalii picante despre corpul său

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp