Happy People
Thalia, apariție răvășitoare cu un decolteu amplu. Ținuta imperială în care s-a afișat în fața tuturor

Publicat pe 12.05.2021 la 13:28. Actualizat pe 12.05.2021 la 18:09

Thalia este foarte activă pe rețelele sociale și își surprinde prietenii virtuali cu cele mai incendiare ipostaze, drept dovadă stau imaginile sale de pe contul de Instagram. Apariția răvăsitoare într-o rochie imperială este greu de trecut cu vederea.

Getty

Artista nu ezită să își afișeze formele apetisante de câte ori are ocazia. Thalia s-a fotografiat într-o ipostază insendiară, însă decolteul său a pus pe jar internauții, care l-au observat imediat.

Ținuta la care a apelat îi scoate în evidență atuurile fizice, în special bustul mai mult decât generos, iar reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor.

Artista nu a renunțat la bijuteriile care îi completează perfect piesele vestimentare.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalia, poveste de dragoste pasională cu Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani

Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

De altfel, când Thalia a dezvăluit că a fost bolnavă de boala Lyme și că a crezut că va muri, cântăreața a ținut să povestească ce a făcut soțul ei pentru ea. „A înnebunit când i-am spus să mă strângă în brațe și să mă alinte, pentru că eu în ziua aceea voi muri. Apoi, mi-a fost mai mult decât soț. Mi-a fost asistent medical. El m-a îngrijit. El mi-a făcut baie, el mi-a schimbat hainele”, a povestit ea.

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

În articolul

Thalia, apariție răvășitoare cu un decolteu amplu. Ținuta imperială în care s-a afișat în fața tuturor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp