Happy People
Thalia are abilități inedite. Cântă cu spatele la harpă ca un profesionist. Filmare inedită

Publicat pe 10.03.2023 la 20:21. Actualizat pe 15.03.2023 la 22:56

Thalia, celebra cântăreață mexicană, este cunoscută pentru abilitățile sale muzicale și artistice inedite. Recent, a fost surprinsă în timp ce cânta cu spatele la harpă.

Thalya

Gettyimages.com

În videoclipul care a devenit viral pe rețelele sociale, Thalia apare stând cu spatele la harpă și interpretând cu pasiune o melodie.

Thalia își păstrează expresivitatea și conexiunea cu publicul, dând dovadă de un talent muzical incontestabil

În ciuda faptului că este cunoscută mai ales ca o cântăreață de succes, Thalia este o artistă versatilă și talentată care a experimentat cu multe stiluri muzicale de-a lungul carierei sale.

Dincolo de abilitățile sale de cântăreață, Thalia este cunoscută și pentru talentul său actoricesc și abilitățile sale în fața camerelor de filmat.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Ce avere are Thalia

Numită uneori "Regina pop-ului latin" de către mass-media internaţională datorită renumelui său de pe scena muzicii pop latine din ultimele trei decenii, a avut 28 de prezenţe în top 10 single-uri, dintre care 16 au ajuns numărul 1 şi a primit numeroase premii, inclusiv cinci premii Latin Billboard, mai multe distincţii Premios Juventud şi diverse nominalizări la Grammy-ul latin, potrivit www.geni.com.

Ca artist solo, a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume, mai notează Agerpres.

Celebritynetworth.com notează că artista are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Trebuie remarcat faptul că o mare parte din averea ei netă este legată de soțul ei Tommy Mottola, a cărui avere netă este de peste 500 de milioane de dolari. Thalía este considerată de mulți drept cea mai de succes vedetă feminină latino de până acum.

În articolul

Thalia are abilități inedite. Cântă cu spatele la harpă ca un profesionist. Filmare inedită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp