Happy People
Thalia, dans dezinhibat din șolduri. Are 50 de ani, dar zvâcnește tinerețea în ea! Imagini de neratat cu “Regina telenovelelor” | VIDEO

Publicat pe 20.07.2022 la 17:10. Actualizat pe 20.07.2022 la 17:58

Thalia s-a făcut remarcată în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Datorită succesului în telenovele și muzică acesta a devenit cunoscută la nivel internațional și are un nume răsunător de mai bine de trei decenii și continuă să impresioneze cu felul său de a fi, dar și cus tilul ei de viață.

Thalia

Getty

De-a lungul timpului ea a trecut printr-o serie de schimbări de look, însă chipul său a rămas la fel. A trecut timpul, dar Thalia a blocat acele ceasornicului în floarea tinereții. La vârsta de 50 de ani arată impecabil și nu pare deloc schimbată!

Thalia dansează energic într-un videoclip viral. Cum arată actrița supranumită "Regina telenovelelor"

Fanii s-au bucurat să o vadă pe actriță radiind de fericire,ân timp ce dansează pe o melodie superbă. Actrița și artista a fost plasată în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațional și continuă să facă furori.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Citește și:

Thalia arată incredibil la vârsta de 50 de ani și asta pentru că are un stil de viață foarte organizat. Ea a scris până și o carte în care a dezvăluit secretele tinereții, însă de curând a mai dezvăluit un aspect legat de mesele sale.

Thalia, diva muzicii latino, a împlinit pe 26 august vârsta de 50 de ani. Timpul pare că nu și-a mișcat acele ceasornicului pentru frumoasa artistă internațională, care arată exact ca o femeie în floarea tinereții.

Thalia a impresionat mapamondul cu rolurile jucate în telenovele, dar și cu show-urile sale incendiare, ea fiind un artist complet. Nu doar talentele au adus-o în prim-plan, ci și frumusețea pe care o posedă de la Mama Natură, însă a știut foarte bine să se îngrijească. Face sport regulat, are mese sănătoase și gândește pozitiv.

În articolul

Thalia, dans dezinhibat din șolduri. Are 50 de ani, dar zvâcnește tinerețea în ea. Imagini de neratat cu “Regina telenovelelor” | VIDEO

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp