Happy People
Thalia, prima apariție pe coperta revistei Vogue. Actrița arată spectaculos

Publicat pe 27.01.2021 la 13:22. Actualizat pe 27.01.2021 la 13:40

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din serialul fenomen „Rosalinda” din 1999, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale. Artista și-a făcut un renume și a ajuns să fie admirată pe întreg mapamondul. Iată cum a apărut Thalia pe coperta revistei Vogue

Thalia, prima apariție pe coperta revistei Vogue. Actrița arată spectaculos

Profimedia

Cunoscută drept o actriță și o cântăreață de top, Thalia a impresionat de fiecare dată, nu doar prin măiestria talentului său, ci și prin frumusețea cu care a înzestrat-o mama natură.

Artista a apărut de curând pe cel mai proaspăt număr al unei reviste de talie internațională. Bruneta a doptat un look impecabil pentru coperta revistei Vogue, iar admiratorii său au coplești-o cu mai bine de 131.000 de aprecieri.

Actrița a îmbrăcat un top scurt care îi lasă la vedere un bust generos, dar și un abdomen bine lucrat. În partea de jos a ales să se asorteze cu o fustă în carouri decupată pe un picior. Look-ul îndrăzneț a fost completat de o coafură elegantă, o coadă de cal realizată impecabil.

Cel mai spectaculos accesoriu este zâmbetul cântăreței, care conturează imaginea perfectă a feminității și frumuseții.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Care este numele real al Thaliei

Artista în vârstă de 49 de ani a renunţat la telenovele după rolul din „Rosalinda” (1999), dedicându-se carierei muzicale.

Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola, cunoscută mdrept Thalía, este o cântăreață, compozitoare, femeie de afaceri și fostă actriță mexicană. Este considerată una dintre cele mai de succes și influente artiste mexicane din întreaga lume. Thalía a abordat diverse situluri și a cântat în diferite limbi precum engleză, franceză, portugheză, spaniolă și tagalog.

În articolul

Thalia, prima apariție pe coperta revistei Vogue. Actrița arată spectaculos

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp