Happy People
Thalia rescrie moda cu o ținută excentrică. Fanii au observat un detaliu frapant

Publicat pe 16.01.2024 la 18:23. Actualizat pe 16.01.2024 la 21:54

Thalia este una dintre cele mai îndrăgite artiste și actrițe cunoscute la nivel internațional. Aceasta a făcut furori încă de tânără când și-a făcut apariția în lumina reflectoarelor. De atunci, pas cu pas ea a devenit o legendă și un icon al lumii latino. Cum a surprins recent.

Thalia

Gettyimages.com

Thalia, “Regina telenovelelor”, a atras atenția cu o nouă apariție specială. Ținta pe care a îmbrăcat-o a primit mii de compliemnte din partea fanilor de pretutindeni.

Diva s-a făcut remarcat în cele mai spumoase telenovele și ulterior și-a construit un imperiu din muzică și nu s-a oprit nici în prezent, ea având numeroase producții muzicale cu diferiți artiști moderni. Nu doar talentul său a scos-o în față, ci și frumusețea pe care o are.

Thalia, apariție tinerească în cel mai recent pictorial

Artista internațională se laudă cu o formă fizică de invidiat și este clar pentru toată lumea. Acesta nu se sfiește să-și arate trupul în toată splendoarea și să îmbrace ținute care să-i pună în evidență personalitatea.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalia a devenit cunoscută la doar 19 ani. Cariera sa muzicală a început în anul 1980, când a participat la un festival de muzică alături de grupul de copii „Pac-Man”, iar de atunci ea nu s-a mai desprins de pasiunea sa primordială.

A intrat în teatru și acolo a lăsat o amprentă adâncă, iar când spui Thalia, spui fără doar și poate un artist complet pe toate planurile.

La doar 19 ani a pus cărămidă peste cărămidă pentru visul său, astfel că în ianuarie, 1990 Thalía s-a mutat în S.U.A. pentru o perioadă de un an, având ca scop studiul limbii engleze, dar și lecțiile de canto.

În articolul

Thalia rescrie moda cu o ținută excentrică. Fanii au observat un detaliu frapant

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp