Happy People
Thalia s-a jucat cu inteligența artificială și dezvăluit publicului mai multe alter-egouri ale sale. Imaginile care au surprins pe toată lumea

Publicat pe 25.06.2023 la 13:05. Actualizat pe 25.06.2023 la 13:20

Thalia s-a jucat cu noile instrumente ale inteligenței artificiale și a creat un colaj de fotografii în care a fost transformată într-un avatar. Declarațiile sale au pornit un dialog strâns în comentarii: “Wow! Dar ce este asta!!!” .

Thalia

Gettyimages.com

Modul său cameleonic a ajutat-o pe artistă să fie tot timpul numărul unu în preferințele publicului. Pe măsura trecerii anilor și-a adaptat stilurile muzicale, dar și vestimentare pentru a oferit cât mai mult din new trends oamenilor de pe întreg mapamondul.

Și-a păstrat prospețimea acceptând să-și adapteze stilul la noile tendințe și bucurându-se de proces de fiecare dată. Nici de această dată lucrurile nu stau diferit!

Thalia s-a jucat cu inteligența artificială. A intrat în trend cu un carusel de imagini fabuloase

Thalia este definită de adaptabilitatea la noile trenduri și în acest fel a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional de peste trei decenii. Cum inteligența artificială a început să devină un instrument tot mai des folosit pentru a crea imagini desprinse parcă din alte realități, Thalia nu a spus nu unei astfel de provocări.

A încercat o imagine cu ea, iar AI s-a jucat cu figura acesteia transformând-o în mai multe variante, avatar parcă din jocurile video: Ce chestie nebună. I LOVE IT!!!! Care este preferata ta #ThaliAIVersiune?”, a spus ea.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Citește și:
În articolul

Thalia s-a jucat cu inteligența artificială și dezvăluit publicului mai multe alter-egouri ale sale. Imaginile care au surprins pe toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp