Happy People
Thalia si Tommy Mottola, apariție imperială la un eveniment de seamă. Ținutele lor au fost în centrul atenției!

Publicat pe 12.05.2022 la 20:12. Actualizat pe 12.05.2022 la 22:47

Thalia și Tommy Mottola și-au făcut apariția la un eveniment de seamă și au surprins cu apariția lor excepțională! Ținutele lor au fost în centrul atenției!

Thalia și Tommy Mottola

Getty

Thalia și Tommy Mottola s-au afișat la un eveniment unde au bifat o apariție imperială. Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

Cum s-au afișa Thalia și Tommy Mottola la un eveniment emblematic. Thalia s-a fotografiat alături de soțul său într-o ipostază romantică

Thalia este o femeie plină de viață și foarte optimistă, lucru pe care îl transmite cu fiecare apariție a sa, atât pe scene și la evenimente, cât și în mediul online.

Cei doi au surprins cu ținutele impecabile și au dovedit încă o dată că sunt un cuplu extrem de puternic, iar împreună au reușit să facă lucruri mărețe.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

În articolul

Thalia si Tommy Mottola, apariție imperială la un eveniment de seamă. Ținutele lor au fost în centrul atenției!

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp