Happy People
Thalia și-a făcut o nouă schimbare de look. Cum arată acum artista internațională supranumită și “Regina telenovelelor”

Publicat pe 11.03.2022 la 18:08. Actualizat pe 11.03.2022 la 18:12

Thalia și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Artista internațională, supranumită și “Regina telenovelelor” arată total diferit acum.

Thalia

Getty

Actrița de talie mondială s-a făcut remarcată în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Datorită succesului în telenovele și muzică acesta a devenit cunoscută la nivel internațional și are un nume răsunător de mai bine de trei decenii.

Cum arată Thalia după o nouă schimbare de look. Fanii au fost încântați să o vadă așa pe artista internațională

De-a lungul timpului ea a trecut printr-o serie de schimbări de look, însă chipul său a rămas la fel. A trecut timpul, dar Thalia a blocat acele ceasornicului în floarea tinereții. La vârsta de 50 de ani arată impecabil și nu pare deloc schimbată!

De curând ea a apărut ușor transformată pe rețelele de socializare dar totul datorită coafurii și a unei perechi de ochelari care îi dau un alt aer. Fanii s-au bucurat să o vadă pe actriță radiind de fericire, iar schimbarea îi priește de minune.

Actrița și artista a fost plasată în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațional și continuă să facă furori.

Thalia a devenit cunoscută la doar 19 ani. Ce făcea atunci

Cariera sa muzicală a început în anul 1980, când a participat la un festival de muzică alături de grupul de copii „Pac-Man”, iar de atunci ea nu s-a mai desprins de pasiunea sa primordială.
A intrat în teatru și acolo a lăsat o amprentă adâncă, iar când spui Thalia, spui fără doar și poate un artist complet pe toate planurile.

La doar 19 ani a pus cărămidă peste cărămidă pentru visul său, astfel că în ianuarie, 1990 Thalía s-a mutat în S.U.A. pentru o perioadă de un an, având ca scop studiul limbii engleze, dar și lecțiile de canto. După crearea noii sale imagini s-a întors în Mexic unde și-a lansat și albumul solo de debut, intitulat Thalía cu ajutorul lui Alfredo Díaz Ordaz, care a fost mai târziu și partenerul ei de viață.

În articolul

Thalia și-a făcut o nouă schimbare de look. Cum arată acum artista internațională supranumită și “Regina telenovelelor”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp