Happy People
Thylane Blondeau, “cea mai frumoasă fetiță din lume”, a transformat străzile în podium. Cum și-a făcut apariție în spațiul public

Publicat pe 01.04.2023 la 11:58. Actualizat pe 01.04.2023 la 14:28

Thylane Blondeau, modelul care a fost supranumit în copilărie “Cea mai frumoasă fetiță din lume”, este complet schimbată astăzi la maturitate, dar trăsăturile deosebite continuă să uimească întreaga lume. La 21 de ani este adult în toată regula și își folosește experiența uriașă pentru fiecare apariție.

Thylane Blondeau

Gettyimages.com

Thylane Blondeau, în copilărie, a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, iar astăzi, micuța blondă care a cucerit mapamondul cu ochii săi albaștri a devenit femei în toată firea și continuă să răvășească inimile oamenilor de pretutindeni.

Cum și-a făcut apariția Thylane Blondeau pe străzile orașului său. Modelul a defilat ca pe podium

Timpul a trecut, iar Thylane Blondeau a devenit din ce în ce mai frumoasă. Cu trăsuri “coapte” de timp, tânăra de 21 de ani este un star internațional și lucrează cu unule dintre cele mai mari branduri, pentru care defilează în fața a mii de oameni.

Ultima apariție a făcut furori în rândul celor care o urmăresc. Vedeta a transformat stradat în podium pentru o ședință foto de excepție care aduce în actualitate moda anilor 2000.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau)

Pe vremea când avea doar șase ani, Thylane Blondeau era un star internațional, ea apărând în lumea spumoasă a showbiz-ului pe când avea doar patru anișori. Chipul său putea fi văzut de milioane de oameni pe coperțile revistelor, dar și pe marile scene unde blonduța apărea alături de alte fetițe ale generației sale, la prezentări de modă.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau)

Părinții săi au fost rampa sa de lansare, de la ă vârstă atât de fragedă. În timp ce unii îi criticau pentru expunerea fiicei lor minore, ei croiau cu atenția drumul sclipitor pe care fiica lor mergea cu pași micuți, dar siguri. Tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama ei este celebra actriță și prezentatoare TV din Franța, Veronika Loubry.

Modelul de origine franceză este adorat de o lume întreagă la aceste moment și poate fi văzută și urmărită îndeaproape pe pagina sa oficială de Instagram, acolo unde postează diverse imagini și fotografii din timpul ședințelor foto profesionale, dar și a defilărilor.

În articolul

Thylane Blondeau, “cea mai frumoasă fetiță din lume”, a transformat străzile în podium. Cum și-a făcut apariție în spațiul public

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp