Happy People
Thylane Blondeau, doar în costum de baie sub cerul liber. “Cea mai frumoasă fetita din lume” nu se teme de asemenea apariții

Publicat pe 19.08.2022 la 11:24. Actualizat pe 20.08.2022 la 10:53

Thylane impresionează cu apariția într-un costum de baie care îi pune în evidență silueta. Cum arată.

Thylane Blondeau

Getty

Pe vremea când avea doar șase ani, Thylane Blondeau era un star internațional, ea apărând în lumea spumoasă a showbiz-ului pe când avea doar patru anișori. Chipul său putea fi văzut de milioane de oameni pe coperțile revistelor, dar și pe marile scene unde blonduța apărea alături de alte fetițe ale generației sale, la prezentări de modă.

Thylane arată impecabil în costum de baie și nu se sfiește să arate tuturor formele sale

Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie la mare și fanii au observat silueta modelului.

Tânăra este fără doar și poate o femeie extrem de frumoasă, care face furori în rândul bărbaților. Are atuuri de care este conștientă și știe să se pună în valoare, iar pentru asta are o echipă de stiliști care are grijă de ea.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau)

Timpul a trecut, iar Thylane Blondeau a devenit din ce în ce mai frumoasă. Cu trăsuri “coapte” de timp, tânăra de 21 de ani este un star internațional și lucrează cu unule dintre cele mai mari branduri, pentru care defilează în fața a mii de oameni.

Citește și:
Citește și:
În articolul

Thylane Blondeau, doar în costum de baie sub cerul liber. “Cea mai frumoasă fetita din lume” nu se teme de asemenea apariții

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp