Happy People
Ținuta aleasă de faimoasa Demet Özdemir pentru o plimbare cu vaporul. Actrița nu a renunțat la accesorii

Publicat pe 16.09.2024 la 15:05. Actualizat pe 16.09.2024 la 18:31

Demet Özdemir și-a uimit fanii cu o ținută de vară. Vedeta s-a lăsat fotografiată pe vapor în pantaloni scurți și tricou.

https://tvhappy.ro/admin/modules.php?module=news§ion=images&id=438734&action=edit&mid=492835#:~:text=%C8%9Ainuta%20aleas%C4%83%20de%20faimoasa%20Demet%20%C3%96zdemir%20pentru%20o%20plimbare%20cu%20vaporul

Instagram

Demet Özdemir este fără îndoială o actriță extrem de versatilă, atât pe micile ecrane cât și în viața reală. Demonstrează de fiecare dată că este pasionată de modă și că fiecare ținută îi vine perfect pe trup. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Ținuta aleasă de faimoasa Demet Özdemir pentru o plimbare cu vaporul

Cunoscută pentru roluri în seriale precum "My Name is Farah", "Strawberry Smell" and "Love Tactics", faimoasa vedetă a publicat recent fotografii inedite realizate pe vapor. Odată publicate, imagini i-au surprins pe internauți. Nu este de mirare având în vedere faptul că aceasta are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a lăsat mărturie peste 400 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

“Inima mea bate pentru tine”, “Îți doresc tot bine din lume”, “Ce frumoasă ești”, “Frumoasa noastră Demet”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe rețelele sociale. Nu este de mirare faptul că a primit aprecieri și din partea colegilor de platou. Recent a luat parte la concertele faimoșilor Adele și Justin Timberlake și acum se află în vacanță. A expus tuturor faptul că preferă să asculte muzică la căști și să se bucure de liniștea din jurul său în stilul caracteristic.

Miile de comentarii de pe pagina sa i-au adus încă o dată dovada că este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în seriale precum Vis de iubire în 2018, dar și Numele meu este Farah în 2023. A fost căsătorită cu Oğuzhan Koç în 2022, însă relația lor a durat doar 8 luni de zile. Ulterior au divorțat și s-a spus că actrița ar fi avut relații cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului. Serialele sale au făcut înconjurul lumii, iar Numele meu este Farah urmează să apară în Italia.

Demet Özdemir și călătoria sa profesională de-a lungul timpului

Născută pe 26 februarie 1992, vedeta și-a dorit încă de mică să aibă o misiune proprie. De aceea, ideea de a deveni actriță a avut-o încă de mică. Fostă dansatoare, a cochetat și cu ideea de a deveni model. Este recunoscută pretutindeni pentru rolurile sale, dar și aparițiile frecvente pe rețelele sociale. În prezent are mai multe colaborări cu diferite branduri și continuă această idee în același fel.

Camera 309 este o altă producție care a adus-o pe vedetă în fața fanilor. De data aceasta, Demet Özdemir va ajunge și în Italia grație proiectelor în care s-a implicat.

Producția Dünyayla Benim Aramda a avut premiera în 2022, fiind o altă producție de succes cu vedeta în rol principal. Serialul este disponibil pe una dintre platformele de streaming.

Despre viața s-a personală s-au vorbit multe de-a lungul timpului. S-a spus că ar fi format un cuplu cu Can Yaman, însă adevărul nu a ieșit niciodată la iveală. Cei doi nu au discutat despre această temă. Vedeta și-a cumpărat recent o proprietate în Grecia, locație pe care a decis să o aleagă pentru vacanță. Între timp, s-a spus că ar fi iubita unu DJ grec.

În articolul

Ținuta aleasă de faimoasa Demet Özdemir pentru o plimbare cu vaporul. Actrița nu a renunțat la accesorii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp