Happy People
Ți-o mai amintești pe actrița Laura Esquivel din telenovela "Patito Feo". Cum arată acum actrița care a influențat o generație

Publicat pe 07.10.2024 la 09:10. Actualizat pe 07.10.2024 la 10:34

Laura Equivel, frumoasa actriță care a jucat în telenovela mexicană “Patito Feo” arată acum complet schimbată.

Laura Esquivel

YouTube

Celebra actriță are acum 30 de ani și se mândrește cu o carieră de succes. Laura Esquivel a devenit cunoscută după ce a jucat în telenovela “Patito Feo” pe când era doar o copilă.

Telenovela a făcut furori în anii 2007 – 2008 când Laura Esquivel și-a câștigat popularitatea, iar telespectatorii au îndrăgit-o imediat.

Cum arată acum Laura Esquivel din “Patito Feo” la 17 ani de la celebra telenovelă

Ea s-a născut în Buenos Aires într-o familie de medici, ea fiind în prezent singura din familia ei care activează în industria de entertainment.

Citește și:

Până la împlinirea vârstei de 18 ani, Laura nu a muncit ca actriță decât în prezența părinților ei și mereu cel puțin unul dintre ei era alături de ea pe platourile de filmare.

La vârsta de 7 ani, Laura a început lecțiile de actorie, de pian și de canto. Prima oară când a apărut la TV a fost în emisiunea Codigo F.A.M.A., un show care a apărut în 2005. Ea fusese aleasă să își reprezinta țara, Argentina, în această producție și chiar a reușit să fie una dintre finaliste.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Esquivel (@laura_esquivel)

Tot în 2005, în Argentina Laura Esquivel a participat și la show-ul Showmatch. Ea a performat la secțiunea de cântece Disney și a fost foarte apreciată pentru interpretarea ei. Datorită felului în care s-a descurcat în cadrul acelei competiții, Laura a primit rolul din “Patito Feo”, după ce a fost contactată de Marcelo Tinelli.

Drumul spre succes nu a fost unul ușor, dar frumoasa actriță a muncit din greu, învățând cum să își exploreze talentul. Filmările pentru telenovela “Patito Feo” au început în 2006, iar muzica din această producție a primit numeroase premii. În 2008 la premiile Emmy, muzica din această producție a primit nominalizări la categoria de muzică pentru copii și adolescenți.

După 2 sezone, “Patito Feo” s-a încheiat în 2008, iar Laura Esquivel, actrița din rolul principal, a continuat să aibă turnee prin America Latină și Argentina, datorită talentului ei muzical.

În 2008, celebra telenovela a înregistrat un succes răsunător chiar și în Europa, în special în Grecia, Italia și Turcia. Datorită succesului înregistrat în Italia, Laurei i s-a oferit șansa să joace într-un film italian numit “Un paradiso per due”.

Actrița a învățat italiană și a interpretat un rolde excepție în filmul italian lansat în 2009. În 2010, ea a mai primit o ofertă de a juca într-un alt film italian numit “Natale in Sudafrica”.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Esquivel (@laura_esquivel)

Între 2013 și 2015, Laura a jucat în “Loc Locos Addams”, unde a apărut în mai multe episoade. Apoi în 2021 frumoasa actriță a primit oportunitatea de a juca în serialul “Maradona, sueno bendito”.

Pe plan muzical, Laura Esquivel și-a lansat single-ul de debut în 2018, intitulat “Siento que lo hare”. În luna mai a acestui an, artista și-a lansat primul EP “Un rato” unde a împărtășit cu fanii ei toate piesele scrise de ea.

Pe plan amoros, Laura a frânt multe inimi cu frumusețea ei și atitudinea debordantă, dar alături de care se află în prezent este Facundo Cedeira. Cei doi s-au cunoscut într-un bar și la scurt timp după au decis să se mute împreună.

Ei formează un cuplu de mai bine de 5 ani și se bucură de o frumoasă poveste de dragoste împruenă. Celebra actriță are în continuare mai multe proiecte în desfășurare și se bucură și de numeroasele concerte pe care le are.

Citește și:
În articolul

Ți-o mai amintești pe actrița Laura Esquivel din telenovela "Patito Feo". Cum arată acum actrița care a influențat o generație

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp