Happy People
Toni Costa, acuzat de fani în mediul online. Care sunt motivele și cum a răspuns dansatorul

Publicat pe 17.02.2022 la 13:57. Actualizat pe 17.02.2022 la 14:35

Toni Costa a pornit o întreagă polemică în mediul online. Dansatorul a fost acuzat de fani că își petrece timp cu micuța Aläia pentru a fi alături de fosta sa parteneră, Adamari López. Care este adevărul.

Toni Costa, acuzat de fani în mediul online

Profimedia Images

Toni Costa a pornit un întreg “război” în mediul online, asta după ce a fost acuzat de internauți că petrece timp alături de fiica sa, Aläia, doar pentru a fi alături de fosta parteneră, Adamari López. Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu în primăvara anului trecut.

Dansatorul nu a rămas indiferent și le-a răspuns fanilor, fiecăruia în parte. Care este de fapt adevărul și cum s-a încheiat disputa.

Toni Costa, acuzat de fani în mediul online

Toni Costa a fost acuzat recent de fanii din mediul online. Dansatorul s-a apărat cu arme proprii și a făcut câteva declarații surprinzătoare. Deși s-a despărțit de Adamari López, vedeta continuă să fie o prezență constantă în viața fiicei sale, Aläia.

Primele acuzații din partea internauților au apărut după ce Toni Costa și Adamari López au urmărit o partidă de fotbal din care fiica lor Aläia a făcut parte. Dansatorul a postat o fotografiei pe rețelele sociale în care apare alături de micuță, chiar de Sfântul Valentin. “Cu iubirea mea eternă, Aläia”, a scris Toni Costa.

View this post on Instagram

A post shared by Toni Costa (@toni)

Vedeta a menționat că în viața fiecărei persoane trebuie să predomine dragostea, respectul și fericirea. Acesta și-a sfătuit urmăritorii să-și găsească fericirea în cele mai simple lucruri și să se bucure de fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ulterior, fanii au speculat că mesajul indirect a fost îndreptate către fosta sa parteneră, Adamari López. Aceștia au susținut că dansatorul își dorește o nouă șansă.

“Nu te mai ascunde, știm că ești îndrăgostit de ea, mai ales acum când ei îi merge atât de bine. Încearcă să-ți vei fiica departe de ea și las-o să își trăiască viața.”, i-au scris internauții pe contul personal de Instagram. Ulterior, dansatorul a răspuns fiecărui comentariu în parte și a încercat să-și facă dreptate pe contul propriu.

Toni Costa a răspuns criticilor din mediul online

Nu a durat multă vreme până când Toni Costa a răspuns criticilor din mediul online. Acesta a specificat că toate acuzațiile sunt false și că tot ceea ce își dorește este să-și vadă fiica fericită. Conversația a durat mai multă vreme, iar dansatorul nu a încetat să-și apere convingerile.

Toni Costa a subliniat că în ciuda divorțului își dorește o viață normală pentru fiica sa, iar acest lucru implică activități în care atât tatăl, cât și mama, să fie prezenți. Fostul partener al actriței Adamari López a fost susținut de mai mulți internauți pe tot parcursul disputei și a primit nenumărate mesaje în mediul online.

Cât despre o nouă relație, Toni Costa a declarat că este pregătit să-și refacă viața, asta dacă o persoană specială va intra în viața lui. Cu toate că la început Toni Costa și Adamari López au vorbit doar despre o despărțire temporară, iată că lucrurile nu au revenit încă la normal.

După anunțarea separării, Toni Costa a devenit ținta atacurilor în mediul online, iar Adamari López a fost susținută de fanii din întreaga lume. Dansatorul s-a născut pe 20 august 1983 și a fost căsătorit cu actrița Adamari López.

În articolul

Toni Costa, acuzat de fani în mediul online. Care sunt motivele și cum a răspuns dansatorul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp