Happy People
Totul despre Afra Saraçoğlu din “Golden Boy - dragoste rebelă”. Detalii inedite despre actriță

Publicat pe 11.01.2023 la 14:39. Actualizat pe 01.02.2023 la 12:48

Citește totul despre Afra Saraçoğlu din serialul turcesc fenomen "Golden Boy - dragoste rebelă". Detalii inedite despre actriță și multe alte lucruri în plus.

Afra Saraçoğlu este o cunoscută actriță din Turcia, născut pe 4 octombrie 1998 în Edremit, Balıkesir. Joacă rolul de protagonistă în serialul “Golden Boy – dragoste rebelă” și se bucură de succes pe plan profesional.

Totul despre Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – dragoste rebelă”

A studiat în Antalya și ulterior s-a înscris în cadrul departamentului e literatură comparată la Eskişehir Osmangazi University. La scurt timp a încheiat acest capitol pentru a-și începe cariera de actriță. În 2016 a avut un rol în filmul “Second Chance”, iar în 2017 a jucat în primul său serial “Fazilet Hanım ve Kızları”, rolul “Ece”. Cariera s-a a luat o întorsătură neașteptată și a devenit imaginea celor de la Hummer și Pantene în 2018. Are peste 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat 300 de fotografii.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Ca orice actriță a reușit să bifeze apariția pe coperta unei reviste celebre, alături de colegul său de platou din “Golden Boy – dragoste rebelă”, Mert Ramazan Demir. Pe plan personal, despre familia vedetei se cunosc foarte puține detalii în prezent. Se știe faptul că tatăl său este un om de afaceri, iar mama sa este casnică. A format un cuplu cu protagonistul serialului, iar declarațiile sale despre despărțire au pus punct tuturor supozițiilor.

Citește și:

“Am avut o relație fericită cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, în cadrul unei decizii comune am decis să încheiem această parte a vieții noastre și să rămânem colegi care se respectă și se iubesc. Vrem să spunem că prietenia noastră continuă și că nu a fost vorba de nicio a treia parte în această decizie.”, a declarat vedeta din “Golden Boy – dragoste rebelă”, potrivit Raillynews.com. Nu a durat mult până numele faimoasei Afra Saraçoğlu să fie cunoscut de fanii de pretutindeni, iar succesul său nu a mai fost contestat de nimeni.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, surprinși în aceeași locuință după anunțul despărțirii actriței

Deși a avut o relație fericită, dar care a rămas multă vreme departe de lumina reflectoarelor, protagonista seriei “Golden Boy – dragoste rebelă” s-a spus că a fost surprinsă recent în aceeași locuință cu colegul său de platou Mert Ramazan Demir. Cei doi au negat ulterior zvonurile.

Citește și:

Vestea că Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir locuiesc în continuare în aceeași casă a venit din partea jurnalistului turc Bilal Ozcan. Acesta a primit un mesaj din partea unui telespectator ce a declarat faptul că are o informație precisă legată de cei doi presupuși îndrăgostiți. Se pare că Afra Saraçoğlu nu a părăsit vila în care a locuit o bună perioadă de timp.

“Golden Boy – dragoste rebelă” se vede în fiecare vineri, de la 20:30 la Antena 1. Este o dramă pe care mulți au adorat-o de la primele secunde. Este vorba despre destinul a două surori ce sunt aduse cu ajutorul destinului în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Familia Korhan este în prim-plan, iar viața lor ajunge să încânte privitorii.

În articolul

Totul despre Afra Saraçoğlu din “Golden Boy - dragoste rebelă”. Detalii inedite despre actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp