Happy People
Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine din mediul online. Cum arată

Publicat pe 09.03.2024 la 23:30. Actualizat pe 09.03.2024 la 18:28

Tuba Büyüküstün a publicat în mediul online o fotografie în care apare cu codițe împletite. Cum au reacționat fanii când au văzut-o astfel.

Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletit în cea mai recentă imagine din mediul online

Happy Channel

Tuba Büyüküstün este o actriță de origine turcă născută pe 5 iulie 1982 în Istanbul. Este considerată una dintre cele mai talentate vedete și datorită popularității sale și-a construit o adevărată armată de fani și în mediul online.

Tuba Büyüküstün din Asi împotriva destinului apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine

Și-a câștigat faima cu rolul din “Cemberimde Gul Oya.”, ulterior apărând în nenumărate producții de succes precum “Ask-i Memnu,” “20 Dakika” și “Kara Para Aşk,”, făcând-o astfel una dintre cele mai importante vedete din țara sa natală. Unul dintre motivele succesului său este abilitatea de a se transforma cu fiecare rol pe care l-a primit. De aceea, performanțele sale sunt foarte convingătoare. A primit premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul celei de-a 37-a ediția a Premiilor internaționale Emmy în “20 Dakika”.

View this post on Instagram

A post shared by Tuba Büyüküstün (@tubabustun.official)

Este recunoscută și pentru munca filantropică. A fost implicată încă de la început în nenumărate proiecte din țara sa natală. Este ambasador UNICER în Turcia, susținând mai multe cauze de-a lungul timpului, incluzând drepturile copiilor și educația. Contribuția sa către societate a adus-o pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Este o actriță talentantă și o persoană care reușește să-i inspire pe toți cei din jurul său, în special femeile din lumea întreagă.

A fost căsătorită cu Onur Saylak între 2011 și 2017, însă relația lor a ajuns la final. Printre cele mai importante roluri ale sale se numără cel din Asi – împotriva destinului. Are 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 500 de fotografii și filmulețe. Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se află drama Rise of Empires: Ottoman, acolo unde a jucat personajul Mara Brankovic. În Asi – Împotriva destinului joacă rolul “Asi”, o tânără care își dorește să crească pământurile familiei alături de tatăl său.

Tuba Büyüküstün este prima actriță nominalizată la un premiul Emmy

Cunoscută pentru rolurile sale în filme și televizune, a devenit un nume celebru în țara sa natală. Succesul său a venit la scurtă vreme de la absolvirea facultății. A jucat alături de actorul Engin Akyürek în Kara Para Ask. Vedeta a vorbit despre dragostea personajelor principale.

“Ea este dintr-o clasă socială, Elif este copilul mijlociu al familiei. Familia este mândră de ea. Are propriul magazin de bijuterii în Roma. Părinții o vizitează. Este fata tatei. Este o poveste de dragoste, dar cu mult diferită față de ceea ce știam de obicei.”, a spus vedeta.

În articolul

Tuba Büyüküstün apare cu părul lung și codițe împletite în cea mai recentă imagine din mediul online. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp