Happy People
Turneul Soy Rebel nu a fost o călătorie ușoară pentru Anahí. Ce s-a întâmplat de-a lungul concertelor

Publicat pe 08.12.2023 la 18:11. Actualizat pe 08.12.2023 la 19:35

Turneul Soy Rebelde nu a fost deloc o călătorie ușoară pentru talentata artistă Anahí, care a trebuit să depășească mai multe provocări în timpul periplului artistic impresionant. Sănătatea vedetei a fost pusă laîncercare.

Anahi

Gettyimages.com

Înainte de începerea turneului, Anahí a trecut printr-un moment dificil, suferind o perforare a timpanului în timpul repetițiilor, o afecțiune care putea pune în pericol întregul său proiect muzical. Cu toate acestea, ea și-a reluat pregătirile, chiar dacă doar de pe margine o perioadă îndelungată.

Anahi, greu încercată în timpul turneului Soy Rebelde, din 2023

În timpul vizitei în São Paulo, Brazilia, artista a suferit o infecție gravă la rinichi, ceea ce ar fi făcut oricare altă persoană să amâne spectacolul, cu toate acestea, Anahí a ales să continue și să urce pe scenă pentru a oferi un concert memorabil, fără să lase adversitățile să îi oprească. Însă, a fost un moment când Christián Chávez a înlocuit-o într-un spectacol, din cauza izbucnirii îna cel moment.

La prezentarea din Guadalajara, Anahí s-a confruntat cu o răceală care i-a afectat vocea.

Pe parcursul acestui turneu, Anahí a transmis nenumărate mesaje prin intermediul vestimentației sale. Ea a purtat mai multe tricouri care exprimau gândurile și sentimentele ei, cu privire la diverse cauze umanitare.

În spatele scenei, Anahí a avut o sursă esențială de sprijin în persoana soțului ei, Manuel Velasco, dar și a celor doi copii ai ei, care au fost alături de ea în fiecare moment, fără nicio ezitare.

În articolul

Turneul Soy Rebel nu a fost o călătorie ușoară pentru Anahí. Ce s-a întâmplat de-a lungul concertelor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp