Happy People
Viața e roz și roz este lumea toată! Exact la fel și pentru Diletta Leotta, care face furori într-o ținută de la care puțini își pot lua privirea

Publicat pe 21.09.2022 la 21:26. Actualizat pe 21.09.2022 la 21:33

Diletta Leotta impresionează într-o ținută fără cusur. Lejer, jurnalista poate da lecții de stil pentru că stăpânește arta de a se îmbrăca fabulos! Cum arată costumul roz bombon.

Diletta Leotta

Getty

Frumoasa prezentatoare de origine siciliană și-a dedicat viața de mulți ani la Sky, începând de la SkyMeteo24 până la conducerea programului Serie B la acelașipost de televiziune. Însă înainte de asta, ea prezentase jocurile din Seriea B pe Sky Sport (Italia).

Jurnalista s-a mutat mai apoi la DAZN pentru că visa să prezinte programe legate de jocurile din Seria A. Pentru a-și atinge scopul, fosta iubită a lui Can Yaman a fost nevoită să facă sacrificii, mai exact, să accepte un salariu mai mic, potrivit albawaba.com. Dar de acolo a devenit și un star, dar și milonară, astfel că își permite o viață de lux!

O viață roz! Așa se prezintă Diletta Leotta în fața fanilor

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul sublu într-un un costum roz, care o face să arate splendid.

Diletta Leotta impresionează cu rafinamentul și frumusețea sa încă de când a apărut pe micile ecrane și făcea spectacol.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

A avut alături bărbați celebri, precum Can Yaman, și a reușit să beneficieze de o vizibilitate din ce în ce mai mare. Mulți își doresc să fie în jurul ei, dar puțini au ocazia, însă pentru a fi cât mai aproape de oamenii săi ea este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește fanilor câte puțin din ce face zilnic.

În articolul

Viața e roz și roz este lumea toată! Exact la fel și pentru Diletta Leotta, care face furori într-o ținută de la care puțini își pot lua privirea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp