Happy People
Viața și cariera regretatei Edith Gonzalez. Happy Channel o readuce pe micile ecrane în telenovela “Dragostea învinge”

Publicat pe 14.12.2021 la 12:32. Actualizat pe 14.12.2021 la 13:03

Edith Gonzalez va rămâne in amintirea tuturor ca o actriță extraordinară. Datorită telenovelelor în care a jucat, vedeta va dăinui pe veci în casele tuturor, așa cum a reușit de-a lungul timpului să se facă remarcată, cu zâmbetul pe buze și muncitoare.

Happy Channel o readuce pe micile ecrane pe Edith Gonzalez în telenovela "Dragostea învinge"

Profimedia Images

Edith Gonzalez și-a construit un nume important în industria telenovelelor și a reușit întotdeauna să se reinventeze atunci când a simțit nevoia. Deși a murit în 2019, atunci când a pierdut lupta cu cancerul, fanii și cei dragi încearcă întotdeauna să-i readucă numele în fața micilor ecrane.

Happy Channel îi aduce un omagiu regretatei artiste și aduce din ianuarie telenovela “Dragostea învinge”, acolo unde Edith Gonzalez a jucat alături de Fernando Colunga. “Nunca te olvidare” a apărut în 1999 și a depășit așteptările tuturor.

Drama romantică a intrat în inimile multor fani și a reușit să-i construiască lui Edith Gonzalez o carieră de succes. Cu toate acestea, nu a fost singura telenovelă în care actrița a jucat un rol de excepție.

Viața și cariera regretatei Edith Gonzalez

Edith Gonzalez, actriță și cântăreață de origine mexicană, a avut o carieră de excepție cu mai bine de 40 de ani de muncă. A început să se învârtă în mediul artistic încă de când era doar o copilă și s-a făcut remarcată.

A jucat în telenovele mexicane care au reușit să-i aducă o notorietate impresionantă, dar în 2019 aceasta a murit din cauza cancerului. Lupta pe care a încercat să o poarte a fost mult prea dificilă pentru actrița blondă, cu ochii mari, care întotdeauna a încercat să facă tot ce e mai bine pentru a avea succes în viață și în carieră.

View this post on Instagram

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1)

A lăsat în urmă o fiică și un soț care întotdeauna își vor aminti de ea, exact așa cum a fost, muncitoare, iubitoare și neasemuit de frumoasă.

Pentru ca toată lumea să o țină mereu în amintire de frumoasa Edith Gonzalez, Happy Channel readuce în atenția fanilor telenovela “Dragostea învinge”, o capodoperă de la începutul anilor 2000. Edith Gonzalez a jucat în telenovela “Los ricos tambien lloran” în 1979, atunci când avea doar 15 ani.

Edith Gonzalez, de-a lungul timpului

Edith Gonzalez a debutat la 15 ani în telenovela “Los ricos tambrien lloran”, în rolul lui Marisabel. A lucrat alături de figuri importante din industrie cum ar fi Veronica Castro, Rogelio Guerra, Christian Bach și Rocío Banquells.

În 1980, Edith Gonzalez a făcut parte din telenovela “Soledad”, o dramă care a reunit unii dintre cei mai mari actori, Héctor Bonilla, Libertad Lamarque și Christian Bach. Aceasta a jucat rolul lui “Luisita Sánchez Fuentes”, fiica lui Don Anselmo.

La doar 18 ani, Edith Gonzalez a primit rolul principal în telenovela “Bianca Vidal”, în anul 1982. “Bianca Vidal” este o tânără umilă care se îndrăgostește de profesorul de geografie. Chiar dacă sentimentul e reciproc, se pare că lucrurile devin imposibile din cauza diferenței de vârstă, dar și a altor secrete dezvăluite pe parcursul producției.

Istoria de iubire din “Corazon salvaje” a făcut înconjurul lumii și a reușit să ajungă în inimile tuturor telespectatorilor care au îndrăgit-o vreodată pe Edith Gonzalez. Actrița a jucat rolul Mónicăi De Altamira Montero de Alcázar y Valle, o fată înstărită care se îndrăgostește nebunește de personajul interpretat de Eduardo Palomo, actorul care a murit de asemenea în 2003, la vârsta de 41 de ani.

În articolul

Viața și cariera regretatei Edith Gonzalez. Happy Channel o readuce pe micile ecrane în telenovela “Dragostea învinge”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp