Happy People
Victoria Ruffo a postat o fotografie rară cu fiica sa. Cum arată Vicky Fayad

Publicat pe 20.08.2023 la 19:00. Actualizat pe 20.08.2023 la 11:17

Victoria Ruffo a postat o imagine rară cu fiica sa, Vicky Fayad. Fanii și prietenii au fost surprinși de asemănarea dintre cele două. Cum arată tânăra.

Victoria Ruffo, pe covorul roșu. 20 dec. 2016

Profimedia Images

Victoria Ruffo este recunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală. Cea mai recentă postare din mediul online a scos-o însă din zona sa de confort. Marea actriță le-a arătat tuturor fanilor o fotografie cu fiica sa Vicky Fayad, iar aceștia nu s-au abținut să o aprecieze.

Vedeta împreună cu familia sa a sărbătorit ziua de naștere a lui José Eduardo Derbez și amândoi și-au spus versiunea proprie a petrecerii prin postarea în mediul online a mai multor imagini.

Victoria Ruffo a postat o fotografie rară cu fiica sa

Victoria Ruffo este recunoscută ca una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. De-a lungul timpului a reușit să-și demonstreze negreșit calitățile și a devenit iubită de fani din întreaga lume. Cu toate că anii au trecut, vedeta a rămas întotdeauna la înălțime și a reușit să se muleze pe fiecare nou trend ce a apărut.

Astfel, ca orice altă actriță de talia ta, Victoria Ruffo a devenit avidă de social media, acolo unde obișnuiește să posteze deseori fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare. Deși de cele mai multe ori își păstrează o aură de mister în ceea ce-i privește familia, iată că de această dată a dorit ca fanii să o vadă pe fiica sa, Vicky Fayad.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

Recent, Victoria Ruffo s-a lăsat fotografiată alături de iubita fiului ei, José Eduardo Derbez. De data aceasta, vedeta a dorit să lase o amintire ce îi are ca protagoniști chiar pe copiii cei mici, Anuar și Vicky. A reușit astfel să-și surprindă cei peste 2 milioane de urmăritori de pe pagina personală de Instagram, iar aceștia nu au trecut cu vederea asemănarea dintre cele două.

Vicky Fayad s-a lăsat fotografiată alături de fratele său mai mare, José Eduardo Derbez. Astfel, fanii au putut să vadă cât de mult a crescut tânăra. Chiar dacă Victoria Ruffo a folosit doar o simplă inimioară pentru a descrie apropierea dintre cei doi, pentru internauți acest lucru a fost de ajuns.

Victoria Ruffo, o adevărată vedetă în mediul online

Relația dintre Victoria Ruffo și copiii a fost întotdeauna la fel de solidă, iar cele mai recente apariții demonstrează cu certitudine acest lucru.

Fanii i-au lăsat imediat câteva comentarii actriței: “Foarte frumos”, “Ce frumoși sunt amândoi”, “Ce familie frumoasă”, “Vicky este pe zi ce trece mai frumoasă”, “Ce frumoși sunt copiii tăi”, “Cred că trebuie să fii foarte mândră de ei”. Victoria Ruffo se bucură la momentul actual atât de prezența lui José Eduardo, cât și a celor doi copii, Anuar și Vicky Fayad, fructul iubirii cu Omar Fayad din 2001. Cei doi au împlinit 21 de ani de căsnicie, iar actrița nu a putut să lase acest moment să treacă fără ca măcar să posteze o fotografie, așa cum se obișnuiește.

Chiar dacă Victoria Ruffo recunoaște că nu poate duce la bun sfârșit toate momentele de dans de pe TikTok, iată că pe Instagram este extrem de urmărită de internauți. Acolo, atât colegii de pe platourile de filmare, cât și fanii îi apreciează fiecare apariție.

În articolul

Victoria Ruffo a postat o fotografie rară cu fiica sa. Cum arată Vicky Fayad

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp