Happy People
Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa. Bunica își ține nepoțica în brațe

Publicat pe 29.07.2024 la 13:02. Actualizat pe 29.07.2024 la 13:31

Victoria Ruffo nu a mai rezistat tentației și a publicat pe contul personal de instagram o imagine emoționantă cu nepoata sa. Chipul micuței Tessa apare pentru prima oară în mediul online.

Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa

Getty Images

Victoria Ruffo nu a mai rezistat tentației și a publicat o fotografie emoționantă cu nepoțica sa Tessa. Este pentru prima oară când fanii văd chipul micuței de la naștere. Regina telenovelelor a publicat imaginea pe data de 27 iulie, la două zile după ce fiul Jose Eduardo Derbez a lăsat pe propria pagină de socializare imagini cu chipul bebelușului.

Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa

Înainte, familia actriței Victoria Ruffo a preferat să rămână rezervată în ceea ce o privește pe micuța nou venită. De asemenea, actrița a punctat că a devenit bunică pentru prima oară și s-a arătat mai fericită ca niciodată, arată univision.com. În prezent, aceasta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

În fotografia publicată de Victoria Ruffo se poate observa cu aceasta o sărută pe obraz pe micuță. Aceasta este prima nepoată a faimoasei de 62 de ani. Se pare că mulți spun că seamănă cu cei din familia Derbez.

Citește și:

“Tessa, nepoata mea”, a scris Victoria Ruffo pe pagina sa de instagram. Cea mai recentă fotografie cu micuța, a venit la scurtă vreme după ce Jose Eduardo Derbez a publicat el însuși primele cadre. Acesta din urmă a devenit tătic pentru prima oară pe data de 30 iunie. Victoria Ruffo și Eugenio Derbez nu se mai văzuseră de 18 ani până la acest eveniment.

Venirea pe lume a nepoatei a adus un nou început în relația celor doi, după ce ani la rând au avut parte de o despărțire extrem de dureroasă. Victoria Ruffo s-a născut pe 31 mai 1962 în Mexic și în prezent este căsătorită cu Omar Fayad încă din 2001. Cei doi au doi copii, pe Victoria Fayad și Anuar.

Micuța Tessa i-a unit pe cei din familia Derbez și Ruffo

Paola Dalay și Jose Eduardo Derbez au devenit părinți pentru prima oară și acest lucru a reușit să o unească pe Victoria Ruffo și fostul său partener. La câteva luni înainte de nașterea micuței Tessa, actrița din La Madrastra a menționat faptul că acest eveniment va aduce liniște în familie.

În imaginile pe care Alessandra Rosaldo le-a distribuit în mediul online se pot observa cei prezenți, toată familia Victoriei Ruffo extrem de unită. Eugenio Derbez a fost cel care nu a mai putut asculte bucuria de a o avea pe nepoțică în brațele sale. De asemenea, tatăl Jose Eduardo a demonstrată că este un părinte grijuliu și protector. Imaginile împărtășite cu fanii din mediul online sunt o reflecție a ceea ce se întâmplă în prezent în familia actriței Victoria Ruffo.

“Pe 30 iunie, plini de iluzii, am primit-o alături de noi pe noua prințesă a familiei. Ce frumos că din prima zi ești înconjurată de iubire. Bine ai venit, Tessa! Te iubim!”, a scris Alessandra Rosaldo pe pagina sa. Aceasta este căsătorită cu Eugenio Derbez încă din 2012. Actorul și comediantul a mai avut o soție în trecut, pe Gabriela Michel între 1986 și 1987.

În articolul

Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa. Bunica își ține nepoțica în brațe

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp