Happy People
William Levy reapare foarte apropiat de o artistă după presupusa împăcare cu Elizabeth Gutierrez. Ce se întâmplă în viața sa amoroasă

Publicat pe 13.09.2024 la 19:55. Actualizat pe 13.09.2024 la 20:24

Actorul s-a lăsat văzut zâmbind alături de o femeie tânără și frumoasă. De curând, jurnaliștii i-au asigurat pe fani de faptul că William Levy și Elizabeth Gutierrez s-au împăcat.

William Levy reapare foarte apropiat de o artistă după presupusa împăcare cu Elizabeth Gutierrez

Getty Images

Relația dintre William Levy și Elizabeth Gutierrez continuă să fie una controversată. După ce au confirmat că nu mai formează un cuplu, cei doi și-au continuat viețile profesionale separate. În prezent, s-a zvonit că ar fi revenit la sentimente mai bune și că sunt din nou împreună.

William Levy reapare foarte apropiat de o artistă după presupusa împăcare cu Elizabeth Gutierrez

Cu toate acestea, actorul de origine cubaneză a fost surprins alături de o artistă, după ce s-a spus că s-ar fi împăcat cu mama copiilor săi. În dimineața zilei de 12 septembrie, jurnalistul Alex Rodriguez i-a asigurat pe toți de un singur lucru.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

“Împăcarea cu Elizabeth e confirmată. Actrița i-a dat like în toate pozele în care apare alături de copii.”, a spus acesta, arată univision.com. Fără să confirme sau să infirme această informație, William Levy a publicat pe contul său o imagine în care apare împreună cu Giorgia Della Valle.

În imaginea arătată, actorul de origine cubaneză zâmbește în fața camerei în timp ce tânăra îl îmbrățișează și îi trimite un sărut prin aer. La început, a fost ea cea care a postat fotografia pe contul personal, acolo unde a scris mesajul “Bună, frate”.

În ceea ce-l privește, William Levy a repostat fotografiat, însă a lăsat doar un emoji lângă aceasta. Pe profilul personal de instagram, Giorgia specifică faptul că este make-up artist și că locuiește la Roma. Potrivit publicațiilor locale, actorul se află și el în Italia, acolo unde filmează pentru pelicula Tradita.

Della Valle face parte din echipa de filmare și îi machiează pe cei prezenți pe platou. Pe data de 27 august, jurnalistul Alex Rodriguez a punctat faptul că Elizabeth Gutierrez trăiește din nou alături de William Levy.

“Așa cum mi s-a spus zilele trecute, actrița s-a reîntors la domiciliul familial împreună cu William”, a specificat jurnalistul.

Mesajul lăsat de Elizabeth Gutierrez după despărțirea de William Levy

Cei doi și-au anunțat despărțirea după 21 de ani de parteneriat. Cei doi și-au anunțat legătura de cuplu în 2003. De atunci, au mai avut parte de momente în care s-au despărțit și s-au împăcat, însă niciodată ca în prezent.

“Acum nu mai suntem împreună. Din partea mea nu a fost niciodată vorba de lipsă de iubire. Cred că nu mai sunt aceeași fată care eram acum 20 de ani când m-a cunoscut. Ceea ce vrem în acest moment este diferit. Mereu îl voi iubi, mereu o să-i doresc binele și cum am spus mereu, chiar dacă este cu mine sau nu, vreau să-l văd fericit.”, a declarat actrița în cel mai recent interviu.

“Copiii mei sunt împăcați cu William, este un tată excelent și n-o să le lipsească iubirea noastră. Ei sunt bine. Evident, nu a fost ideal pentru niciunul dintre noi, da lucrurile astea se întâmplă și trebuie să mergem mai departe. Trebuie să arătăm că deși suntem înfrânți, trebuie să mergem cu capul înainte și să fie totul bine.”, a mai povestit venit într-un interviu oferit pentru o publicație cunoscută pretutindeni și apreciată de toată lumea.

În articolul

William Levy reapare foarte apropiat de o artistă după presupusa împăcare cu Elizabeth Gutierrez. Ce se întâmplă în viața sa amoroasă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp