Happy People
William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit. Actorul a făcut anunțul pe rețelele sociale

Publicat pe 28.01.2022 la 11:50. Actualizat pe 28.01.2022 la 12:19

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de actor pe rețelele sociale. Fanii au rămas fără grai la aflarea veștii.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez la premiera filmului 'Resident Evil: The Final Chapter'

Profimedia Images

După luni de zile în care s-a zvonit că William Levy și Elizabeth Gutiérrez au probleme în cuplu, iată că acum vestea despărțirii a venit chiar din partea marelui actor. Vedeta a făcut anunțul pe pagina personală de Instagram, acolo unde comunică întotdeauna cu fanii.

Dacă cei doi și-au ascuns neînțelegerile până acum, de această dată nu s-a mai putut face nimic pentru ca relația să poată fi salvată.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit

William Levy și-a anunțat fanii chiar pe contul personal de Instagram că relația cu Elizabeth Gutiérrez a ajuns la final.

“Vrem să mă transmitem că după ce ne-am gândit îndelung, am decis să încheiem relația noastră. Vom continua să fim aceeași familie frumoasă și aceeași părinți responsabili pentru copiii noștri. Acest lucru nu se va schimba niciodată.”, a scris William Levy pe contul personal de Instagram. Mesajul a fost lăsat la InstaStory, acolo unde internauții pot vedea această veste doar pentru o perioadă de timp.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

De când vestea a circulat pe rețelele de socializare, cei doi îndrăgostiți nu au vorbit despre acest subiect, iar acum actorul a venit cu o confirmare scrisă. Internauții au început deja să împrăștie vestea și să se anunțe unul pe altul. Ulterior mesajului postat, William Levy a scris: “Sunt pregătit pentru un nou capitol în viața mea”.

Fanii actorului au rămas surprinși să vadă că acesta a menționat despre o nouă etapă a vieții sale, imediat după vestea despărțirii. William Levy și Elizabeth Gutiérrez se numără printre cei mai iubiți actori de telenovele, în special datorită poveștii lor de dragoste care a început încă din 2003. Mesajul lăsat de vedetă în online a fost preluat deja de mediile de comunicare, iar acum toată lumea știe despre trista veste.

Povestea de dragoste a lui William Levy și Elizabeth Gutiérrez

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au cunoscut în 2002 în timpul unui reality show. De atunci, cei doi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, asta pentru că s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori. Veștile că actorul ar fi înșelat-o pe mama copiilor lui au circulat întotdeauna. În 2008, s-a zvonit că acesta ar fi avut o aventură cu Maite Perroni, colega lui de platou din cadrul telenovelei “Cuidado con el angel”, însă amândoi au dezmințit această veste.

Un an mai târziu, William Levy a avut o scurtă relație cu Jacqueline Bracamontes, colega cu care a împărțit platourile telenovelei “Sortilegio”. Deși de-a lungul timpului cei doi au negat istoria pe care au avut-o, ulterior actrița a confirmat vestea în cartea ei autobiografică.

Cu toate acestea, Jaqueline Bracamontes a menționat că William Levy era despărțit de parteneră la acel moment. Elizabeth Gutiérrez era pe atunci însărcinată cu fiica actorului.

În mai 2011, Elizabeth Gutiérrez și-a anunțat fanii că se desparte de William Levy: “Vreau să aduc la cunoștință că am luat decizia de a mă despărți de William Levy, cel cu care am menținut o relație timp de opt ani. În ciuda zvonurilor care au circulat în presă, am încercat să rămân pozitivă.”

În articolul

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit. Actorul a făcut anunțul pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp