Happy People
William Levy transmite un mesaj cu impact puternic în urma speculațiilor legate de viața sa personală. Ar avea o iubită cu 3 ani mai mare decât fiul său

Publicat pe 16.10.2024 la 12:23. Actualizat pe 16.10.2024 la 12:58

Actorul a lăsat un mesaj cu impact în mediul online, la doar câteva zile de când s-a zvonit că formează un cuplu cu o tânără în vârstă de 21 de ani. Este vorba despre Cristina Cori, model de origine italiană.

William Levy transmite un mesaj cu impact puternic în urma speculațiilor legate de viața sa personală

Getty Images

William Levy își continuă planurile profesionale în ciuda speculațiilor care apar despre el în mediul online. De când și-a anunțat despărțirea oficială de Elizabeth Gutiérrez, au existat nenumărat zvonuri în legătură cu alte legături amoroase.

William Levy transmite un mesaj cu impact puternic în urma speculațiilor legate de viața sa personală

Cel mai recent dintre zvonuri îl are din nou în prim-plan, asta pentru că celebrul actor a filmat recent în Italia pentru un proiect important. S-a spus că ar forma un cuplu cu un model în vârstă de 21 de ani, fiind cu trei ani mai mare decât fiul său Christopher.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

Nu a durat multă vreme până când William Levy să lanseze un puternic mesaj pe pagina personală de Instagram, acolo unde de fiecare dată și-a lăsat părerea în legătură cu subiectele care îl au pe prima pagină. A fost jurnalistul Alex Rodriguez cel care a lansat ideea legată de noua relație a cubanezului cu modelul Cristina Cori, arată univision.com.

Potrivit jurnalistului, actorul în vârstă de 44 de ani a cunoscut-o pe tânăra în vârstă de 21 de ani în urmă cu o lună, atunci când au filmat împreună pentru pelicula Tradita. Cristina Cori are peste 9 mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 20 de fotografii și filmulețe, cele mai multe dintre acestea fiind realizate în cadrul ședințelor foto.

Citește și:

La doar câteva zile de când au început noi speculații legate de viața sa sentimentală, William Levy a decis să rupă tăcerea și să lanseze un mesaj cu un puternic impact.

“Pentru toți cei care țin să-mi târască numele, bucurați-vă. Nu mă interesează dacă îți place sau nu ceea ce fac. Cum spune fraza aia, iubește-mă sau urăște-mă, mie nu-mi pasă. Dacă nu poți să accepți cum sunt, atunci pleacă din viața mea și nu lăsa ușa deschisă acolo unde Dumnezeu a decis să separe.”, a fost mesajul publicat de actor.

William Levy și Cristina Cori formează un cuplu

Cei doi au fost surprinși în Tenerife, acolo unde actorul filmează în continuare pentru anumite proiecte profesionale. De asemenea, modelul din Italia îl însoțește, însă dorește să rămână discretă în ceea ce privește relația lor.

“Informatorii noștri ne-au confirmat că perechea a fost văzută împreună în Tenerife. Că el e fericit și că ea nu vrea să spună niciun cuvânt despre el pentru a nu-i distruge încrederea, dar că relația merge mai departe.”, a transmis jurnalistul Alex Rodriguez.

Citește și:

În textul scris de William Levy în mediul online se mai arată cum actorul susține că nu-și mai pierde timpul cu oameni care nu îl apreciează și îl judecă nefondat.

“Nu o să mă schimb și nu o să mă conformez pentru nimeni și te asigur că nicio atitudine n-o să mă tragă în jos.”, a mai scris acesta. În tot acest timp, Elizabeth Gutierrez își continuă de asemenea traiectoria profesională și se bucură de dragostea fanilor din lumea întreagă. Până acum, nu a mai adus în discuție relația pe care a avut-o alături de William Levy.

În articolul

William Levy transmite un mesaj cu impact puternic în urma speculațiilor legate de viața sa personală. Ar avea o iubită cu 3 ani mai mare decât fiul său

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp