Happy People
William Levy vorbește despre accidentul fiului său. Cum a reușit actorul să treacă peste drama familiei

Publicat pe 28.11.2022 la 21:00. Actualizat pe 28.11.2022 la 11:58

William Levy vorbește despre accidentului fiului său, Christopher. Cum a reușit actorul să treacă peste drama familiei și ce l-a făcut să meargă mai departe într-o situație atât de tragică.

William Levy, în cadrul People en Español, cea de-a șasea ediție

Getty Images

William Levy a vorbit din nou despre accidentului fiului său, Christopher. Tânărul a fost operat în anul 2020, după ce a pierdut controlul unei mașini de golf pe care o conducea. Acesta se afla alături de alți doi adolescenți, iar fiul celebrului actor a fost singurul afectat de accident.

La aproape doi ani de la accident, William Levy a făcut noi declarații în legătură cu evenimentul care a pus stăpânire pe viața familiei sale.

William Levy vorbește despre accidentul fiului său

În luna octombrie a lui 2020, Christopher Alexander Levy a suferit un accident în urma căruia a fost nevoit să stea imobilizat la pat o bună perioadă de timp. Se pare că tânărul a pierdut controlul mașinii de golf pe care o conducea și în care era alături de alți doi prieteni. Din cauza gravității situației, un elicopter l-a transportat pe tânăr la spital la acea dată.

Tânărul a rămas blocat sub greutatea mașinii, iar din cauza accidentului doctorii au fost nevoiți să realizeze trei operații ale genunchilor. Christopher a împlinit 16 ani pe data de 12 martie, însă o bună perioadă de timp a trebuit să se țină departe de terenul de baseball, jocul pe care acesta îl iubește încă de mic.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

Alături de William Levy, tânărul sportiv a testat de mic acest sport și de atunci își continua traiectoria în acest fel. Cu toate acestea, accidentului din Weston, Florida, l-a ținut departe de colegii și prietenii săi o perioadă îndelungată. Deși medicii nu îi dădeau speranțe, Christopher Levy a demonstrat că poate să revin din nou la normal. Cu ajutorul specialiștilor, dar și a voinței de care a dat dovadă, acesta a putut să fie prezent din nou pe câmp.

Într-un interviu acord în data de 3 mai pentru Antena3 din Spania, conform Univision.com, William Levy a mărturisit că doar datorită efortului său propriu, fiul a putut să calce din nou pe teren.

William Levy face dezvăluiri despre drama familiei

De fiecare dată când o nouă etapă trecea peste tânărul Levy, tatăl său celebru le oferea fanilor informații relevante despre starea sa de sănătate. După aproape doi ani, William Levy a făcut noi declarații în legătură cu tragicul eveniment.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este bine acum, după un an și jumătate a putut reveni pe teren. Toți doctorii credeau că nu se va întoarce, dar el a fost atât de puternic încânt a revenit.”, a spus William Levy. Actorul a subliniat că după aflarea diagnosticului, Christopher Levy s-a văzut nevoit să își impună fapul că va reușit, pentru a putea merge mai departe, atât în viața personală, cât și în carieră.

“Plângea în cameră și spunea că o să reușească. Cu o așa forță, mulțumesc lui Dumnezeu, a reușit și acum este din nou pe terenul de baseball. E o bucurie enormă.”, a menționat William Levy. Actorul s-a aflat o bună perioadă de timp pe platourile de filmare, astfel că atunci când fiul lui se afla în recuperare, acesta nu i-a putut fi alături cu sprijin emoțional și fizic.

În articolul

William Levy vorbește despre accidentul fiului său. Cum a reușit actorul să treacă peste drama familiei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp