Happy People
William Levy vorbește despre sănătatea fiului său la un an de la accident. Cum se simte tânărul

Publicat pe 07.10.2021 la 10:31. Actualizat pe 07.10.2021 la 11:43

Celebrul actor cubanez William Levy și-a schimbat complet viața după ce fiul său, Christopher Alexander, a suferit un accident. Actorul vorbește despre sănătatea acestuia la un an de la tragedie.

William Levy în cadrul Comic Con 2016

Getty

William Levy a mărturisit că fiul său Christopher Alexander, cunoscut publicului ca “Tophy”, se recuperează foarte bine și a reînceput activitățile pe care le practica înainte de accident.

După accidentul băiatului, actorul a lipsit din viața publică și a declarat că și-a luat acest timp pentru a fi alături de persoanele dragi și a profita de momentele de liniște din viața publică.

În ceea ce privește sănătatea lui “Tophy”, William Levy a declarat că băiatul a început deja să-și reia activitățile sportive la care ține foarte mult.

William Levy, despre sănătatea fiului său

În timpul pe care l-a petrecut departe de lumina reflectoarelor, William Levy a profitat de momente pentru a-și da seama de lucrurile importante din viață, dar și de norocul pe care îl are pentru că face parte dintr-o familie atât de frumoasă.

“Mi-am luat o vacanță binemeritată, am stat cu copiii mei, cu familia mea. M-am îndepărtat puțin, dar a fost bine, acum sunt deja înapoi la muncă și pregătesc lucruri grozave. Lucrăm la un proiect care se numește “La Isla.”, a declarat William Levy, potrivit quien.com.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

William Levy spune despre “Tophy” că a reînceput să joace baseball, sportul care îl pasionează de când era mic.

“A fost o experiență dură și dificilă. Eu cred că totul se învață, am învățat multe lucruri din această experiență prin care am trecut, acum vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă. Acum după atâta timp, să-l văd că face din nou lucrurile care îi plac, mă face să fiu fericit.”, a spus actorul.

William Levy revine pe micile ecrane

William Levy le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în acele momente dificile și i-au trimis nenumărate mesaje. De asemenea, acesta spune că va reveni curând pe micile ecrane și își va face din nou apariția în telenovele.

Fiul lui William a trecut prin trei operații de urgență pentru a-și rezolva problemele cu genunchii. “Tophy” a suferit un accident atunci când se afla într-o mașină de golf alături de alți tineri de vârsta lui. Cu toate că băiatul a încercat să întoarcă mașina pentru a evita un impact mai mare, se pare că accidental s-a întâmplat inevitabil.

“Tophy” a rămas blocat în mașina respectivă și a fost nevoie ca un elicopter pentru a-l duce de urgență la spital. Rănile pe care le-a avut la genunchi au fost extrem de grave, astfel că băiatul a avut nevoie de timp îndelungat pentru a se recupera.

William Levy este pregătit acum să revină pe micile ecrane și să-și încânte telespectatorii cu rolurile pe care le va interpreta. Actorul este cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în videoclipul lui Jennifer Lopez, “I’m Into You”.

Printre telenovelele în care a jucat se numără “Mi vida eres tu”, “Olvidarte jamas”, “Acorralada”, “Pasion”, și altele. De asemenea, a primit premii de-a lungul carierei sale printre care “Best Newcomer” în 2008, “Best actor” în 2010 și “Revelation Image” în 2012. Nu sunt singurele premii pe care William Levy le are în palmares, astfel se poate observa cu ușurință faptul că își merită statutul.

În articolul

William Levy vorbește despre sănătatea fiului său la un an de la accident. Cum se simte tânărul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp