iSerial
Afra Saraçoğlu din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic. Forma pieselor vestimentare se aseamănă cu scoicile

Publicat pe 03.11.2023 la 15:00. Actualizat pe 03.11.2023 la 11:57

Afra Saraçoğlu strălucește în noul număr al revistei Elle Turcia. Vedeta din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic.

Afra Saraçoğlu din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic

Happy Channel

Afra Saraçoğlu a devenit cunoscută lumii întregi odată cu rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cu toate că nu este singurul proiect profesional în care s-a implicat, aceasta își dorește să înainteze pe scara succesului acum descoperit.

Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic

Vedeta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu colegul de platou Mert Ramazan Demir. S-a zvonit multă vreme că formează un cuplu și prima fotografie romantică a apărut deja în mediul online. Ulterior, aceasta a publicat o fotografie sugestivă din paginile revistei Elle Turcia. În timp ce se vorbește despre viața sa amoroasă, Afra Saraçoğlu continuă să-și încânte fanii din mediul online cu ipostaze uimitoare.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Türkiye (@elleturkiye)

A format un cuplu timp de 4 ani cu Mert Yazıcıoğlu, actorul care acum este într-o relație cu Dilan Cicek Deniz. Foștii parteneri și-au anunțat ruptura în mediul online și au specificat faptul că nu a fost vorba despre infidelitate. Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia a câștigat în 2018 un premiu Golden Butterfly Award.

Citește și:

S-a născut în Balikesir-Edremit, a studiat în Antalya pentru școala primară și a ținut să învețe literatură în cadrul Universității în 2016. Și-a început cariera cu un rol în filmul Ikinci Sans. În 2017 a avut parte de două roluri inedite. În 2023 a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță dintr-un serial nou apărut.

Chimia care s-a instalat între vedetă și Mert Ramazan Demir a dus imediat la speculații legate de o posibilă relație. Cu toate acestea, înainte au subliniat că între ei nu există mai mult decât o relație de prietenie. După ce a fost surprinsă în timp cel săruta pe protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă, managerul său a transmis un comunicat de presă în care vorbește despre intenția actriței de a-i da în judecată pe cei care îi încalcă libertățile.

“A fost un sezon foarte bun, am lucrat fericiți, toată echipa. A fost un sezon neașteptat pentru toți. Bineînțeles, suntem foarte obosiți pentru că am lucrat din greu. Sunt foarte fericită să primesc premiul pentru această muncă.”, a declarat Afra Saraçoğlu.

Afra Saraçoğlu a strălucit pe covorul roșu în cadrul Elle Style Award Turcia 2023

Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă s-a arătat mai mult decât încântată să-și înceapă vacanța după un sezon dificil petrecut pe platourile de filmare. Deși nu a specificat unde anume își va petrece zilele libere, a fost văzută în Turcia alături de Mert Ramazan Demir.

Citește și:

“Nu ieșim împreună de obicei. Am venit singură.”, a răspuns vedeta la întrebarea jurnaliștilor în legătură cu prezența lui Mert Ramazan Demir pe covorul roșu. Are 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Este o adeptă a rețelelor sociale și urmărește să-i încânte pe fani cu fiecare ocazie. Accesoriul pe care l-a purtat vedeta a fost unul specific anotimpului călduros, fiind integrat cu ușurință în ținută. Coafura a fost una simplă cu părul prins în coc.

În articolul

Afra Saraçoğlu din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic. Forma pieselor vestimentare se aseamănă cu scoicile

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp