iSerial
Bergüzar Korel a revenit la coafura care a făcut-o celebră în serialul 1001 de nopți. Actrița a decis să publice fotografii zilnic în mediul online

Publicat pe 16.09.2024 la 10:38. Actualizat pe 16.09.2024 la 11:38

Bergüzar Korel se pregătește să apară într-un nou proiect profesional după ce a devenit mămică pentru a treia oară. A revenit la coafura care a consacrat-o în 1001 de nopți.

Bergüzar Korel a revenit la coafura care a făcut-o celebră în serialul 1001 de nopți

Instagram

Urmărește 1001 de nopți, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

După o perioadă de absență în care a ținut să-și dedice viața creșterii copiilor, iată că acum protagonista din 1001 de nopți a revenit pe platourile de filmare în cel de-al doilea proiect profesional. Și-a schimbat reședința în țara natală, după ce a locuit cu cei dragi în Anglia.

Bergüzar Korel a revenit la coafura care a făcut-o celebră în serialul 1001 de nopți

A jucat rolul unei jurnaliste în primul proiect profesional după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Acum urmează ca fanii să o revadă pe vedetă într-un nou serial. Dacă s-a arătat total schimbată cu un look inedit, acum a revenit la coafura care a consacrat-o în 1001 de nopți. Deși multă lume spune că Bergüzar Korel și-a cunoscut soțul chiar pe platourile de filmare ale seriei, iată că adevărul este altul.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Cei doi se știau din trecut, atunci când au lucrat împreună alături de părinții acesteia. Halit Ergenç a mai fost căsătorit în trecut, însă a decis să divorțeze pentru a o lua de soție pe faimoasa Bergüzar Korel în 2009.

În prezent cei doi sunt părinții a trei copii și se bucură de o viață de familie pentru care mulți sunt invidioși. Au locuit o bună perioadă de timp în Londra, locație pe care cei doi au ales-o ca punct de pornire în educația primului lor fiu.

Citește și:

Dat fiind faptul că proiectele profesionale s-au înmulțit, aceștia au decis să revină în Turcia pentru a fi mai aproape de familie. În prezent are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea, vedeta spune că și-ar dori să publice ipostaze de pe platourile de filmare în fiecare zi.

“Am promis echipei că o să postez în fiecare zi după ce ajung la machiaj și păr. Nu am putut să-mi țin promisiunea nici măcar o zi săptămâna asta. Ok, haideți că o iau încet.”, a spus vedeta.

Bergüzar Korel spune o poveste reală pe micile ecrane

Serialul 'Annem Ankara' spune o povestea reală despre Zuhal, mama a trei copii și soția unui bărbat care nu mai poate fi un copil așa cum și-ar dori. Producția va aduce în atenția fanilor lupta femeii pentru ceea ce are nevoie.

Citește și:

Dintre actorii care fac parte din distribuție se numără Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak and Celile Toyon, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Kerem Eren, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal Mehmet Can Akça, and Yasin Pehlivan.

Născută pe 27 august 1982 în Istanbul, actrița provine dintr-o familie de artiști. Părinții săi au fost de asemenea actori, iar ea și-a petrecut toată copilăria pe platourile de filmare. De-a lungul timpului a câștigat premii nenumărate pentru implicarea sa în diferite proiecte profesionale.

A câștigat în 2007 premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Golden Butterfly Awards, dar și în 2013 aceeași recunoaștere.

În articolul

Bergüzar Korel a revenit la coafura care a făcut-o celebră în serialul 1001 de nopți. Actrița a decis să publice fotografii zilnic în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp